12.6 C
Chania
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

Η Αγγελοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Όχι, θα χτυπούσε η νέα κυβέρνηση η αδιάφθορη την διαπλοκή.

Θα έφερνε νέα ήθη και έθιμα. Η παλιά συνταγή μασκαρεμένη είναι. Αν και τώρα και αυτές οι μάσκες πέσανε.

Όλοι θυμόμαστε την Αγγελοπούλου και το όργιο σπατάλης χρημάτων για την διοργάνωση και διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Σημίτης την είχε ορίσει διοργανώτρια. Η προσωποποίηση της κιτσαρίας με τα λαμέ συνολάκια  της τα γυαλιστερά, πρωϊνιάτικα.

Προφανώς ο κ. Τσίπρας να μην θυμάται τις εξαλλότητες της διοργάνωσης γιατί τότε ασχολείτο με τις καταλήψεις. Και να μην θυμάται ότι η κα Αγγελοπούλου απαιτούσε κρατικό αεροπλάνο αλλά αποκλειστικά για  ατομική της χρήση να την μεταφέρει από την Αθήνα στην Πάτρα και από την μια πόλη της Ελλάδας στην άλλη γιατί οι θωρακισμένες λιμουζίνες πέφτανε λίγες και την μαντάμ.

Και αντί να κάνει η νέα κυβέρνηση επιτροπή να δει πως αυτό το χρέος ξεκίνησε. Από ποιους και ποιοι συμμετείχαν στην διασπάθιση του πακτωλού χρημάτων που έδινε η Γερμανία στον Σημίτη για να μας χρεώσουν και να γίνει αυτή η λεηλασία της χώρας μας.

Αντί να δει από ποιους ξεκίνησε ο εξωτερικός δανεισμός προσοχή όχι τα Μεσογειακά Προγράμματα, αλλά ο εξωτερικός δανεισμός, η διαφορά είναι τεράστια, τα ποσά του δανεισμού ποια ήταν και ποιες χρονολογίες δόθηκαν πως διαμορφώθηκαν, πως σπαταλήθηκαν και από ποιους, αντί αυτού λοιπόν ανασύρουν τους δημιουργούς της κατάστασης και τους κάνουν «σοφούς» υπουργούς συνεργάτες σε θέσεις εξουσίας μεγάλες και ξανά  ο μαϊντανός Αγγελοπούλου που συμμετείχε ως διοργανώτρια στο όργιο σπατάλης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Α.Ρ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΛΜΕ Χανίων: Κάλεσμα σε αντιπολεμική κινητοποίηση για το Ιράν την Πέμπτη 12 Μαρτίου

Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί σε αντιπολεμική κινητοποίηση στις 12/3 για τους βομβαρδισμούς στο Ιράν. Απαιτεί κλείσιμο της βάσης της Σούδας και απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο.

Κρητικοί εγκλωβίστηκαν στην Ταϊλάνδη και εκπέμπουν… SOS για τον επαναπατρισμό τους!

“Αναμείνετε στο ακουστικό σας” ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...

Απάτη με κρυπτονομίσματα: Τρία άτομα στη φυλακή-Μια ελεύθερη με όρους

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν σήμερα τα τέσσερα άτομα...