21.8 C
Chania
Monday, September 2, 2024

Η ανάρτηση του Τόμας Μάθιου Κρουκς λίγο πριν πυροβολήσει τον Τραμπ: «Η 13η Ιουλίου θα είναι η πρεμιέρα μου, παρακολουθήστε την εξέλιξή της»

Ημερομηνία:

Καλά προσχεδιασμένο φαίνεται ότι ήταν το «χτύπημα» κατά του Ντόναλντ Τραμπ από τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς, καθώς φαίνεται ότι ο δράστης μιλούσε για την επίθεση στο διαδίκτυο λίγες μόνο ημέρες πριν πυροβολήσει στην Πενσυλβάνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fox News, αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών και του FBI δήλωσαν στους Αμερικανούς γερουσιαστές κατά τη διάρκεια ενημέρωσης όλων των μελών ότι ο 20χρονος Κρουκς έγραψε ένα απειλητικό μήνυμα στην πλατφόρμα παιχνιδιών «Steam» λίγες ημέρες πριν από την απόπειρα δολοφονίας.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, φέρεται να έγραψε: «Η 13η Ιουλίου θα είναι η πρεμιέρα μου, παρακολουθήστε την εξέλιξή της».

Το «Steam» είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα όπου δεκάδες εκατομμύρια παίκτες αγοράζουν παιχνίδια και επικοινωνούν. Η ανακάλυψη έγινε καθώς οι ερευνητές συνεχίζουν να εξετάζουν τις τεχνολογικές συσκευές του Κρουκς, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων και του φορητού υπολογιστή του, χωρίς όμως ακόμη να έχουν εντοπίσει το κίνητρό του.

Όταν οι ερευνητές εξέτασαν τον φορητό υπολογιστή, βρήκαν μερικές αναζητήσεις τον Ιούλιο: Τραμπ, Μπάιντεν, πότε είναι το συνέδριο του DNC και το συλλαλητήριο του Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ ο 20χρονος έπεσε νεκρός, αφού τραυμάτισε ελαφρά τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο και σκότωσε έναν ακόμη άνθρωπο, που βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινος» ο Πολυχρονίδης στο μπότσια BC3

Ο 43χρονος Έλληνας πρωταθλητής Γρηγόρης Πολυχρονίδης έγραψε ιστορία, καθώς...

Θανατηφόρο τροχαίο με γουρούνα στα Σφακιά: Έχασε τη ζωή του 80χρονος

Άλλη μια τραγική απώλεια σημειώθηκε στους δρόμους των Χανίων....

Πολάκης για πρόεδρος; Ο Χανιώτης βουλευτής με πλατφόρμα κατά Κασσελάκη και «87» δηλώνει παρών για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ

«Παρών» για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Παύλος Πολάκης, παρουσιάζοντας πλατφόρμα...