20.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

“Η αναβολή εκδίκασης στον Άρειο Πάγο είναι νίκη των Αγωνιζόμενων Καθαριστριών, νίκη όλης της κοινωνίας”

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση έδωσαν στη δημοσιότητα οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών όπου σημειώνουν ότι η αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο αποτελεί νίκη. Πιο αναλυτικά, όπως εξηγούν στο κείμενό τους:

Ο μακροχρόνιος αγώνας μας, πέτυχε σήμερα ακόμη μια νίκη. Με την αναβολή της εκδίκασης στον Άρειο Πάγο για τις 24.2.2015, ανοίγουμε την υπόθεσή μας ακόμα περισσότερο στην κοινωνία.

Η Κυβέρνηση επέλεξε να αγνοήσει την υπόθεση της Δικαιοσύνης σε πρώτο βαθμό (Πρωτοδικείο) που μας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, να αγνοήσει το Εφετείο και να μεταφέρει την υπόθεση στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

Εμείς σήμερα διεκδικήσαμε και πετύχαμε την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης. Στους επόμενους πέντε μήνες θα έχουμε την δυνατότητα, μαζί με επιστημονικούς, κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς κυρίως όμως μαζί με την κοινωνία και τους πολίτες  να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο που θα υπερασπισθεί την αξιοπρέπεια της Δικαιοσύνης και το δικαίωμά μας στην εργασία .

Εμείς πιστεύουμε ότι οι κοινωνικοί αγώνες είναι η απάντηση στην βαρβαρότητά τους. Η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου δικαίωσε τους αγώνες αυτούς και πρέπει η Κυβέρνηση  να αναλάβει τις δικές της  ευθύνες .

ΕΜΕΙΣ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ .

ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΡΑ 

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 

agwnkatharistries595.wordpress.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ