23.8 C
Chania
Monday, May 13, 2024

Η αναγέννηση του ΒΙΟΠΑ και η πρωτοποριακή επένδυση Ρεθυμνιώτισσας επιστήμονα!

Ημερομηνία:

-Ας ξεκινήσουμε σήμερα με μια ευχάριστη είδηση, που δείχνει ότι κάτι καλό αρχίζει να δημιουργείται στον τόπο μας. Την ελπίδα βέβαια τη γεννούν νέα παιδιά με ωραίες ιδέες, που αποφάσισαν να επενδύσουν στο Ρέθυμνο και να δώσουν μια νέα προοπτική στην ευρύτερη περιοχή μας.

-Διάβαζα προχθές ότι στον οριστικό πίνακα κατάταξης επενδυτικών σχεδίων του Αναπτυξιακού νόμου από το Ρέθυμνο έχει εγκριθεί μία σημαντική πρόταση, η οποία μάλιστα θα υλοποιηθεί στο ΒΙΟΠΑ στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Πρόκειται για ίδρυση νέας μονάδας παραγωγής καλλυντικών προϊόντων και καλλωπιστικών σκευασμάτων με τον διακριτικό τίτλο «Allouretimes». Και ήταν η μοναδική πρόταση που εγκρίθηκε για τον νομό μας.

-Οι πληροφορίες μου λένε ότι πίσω από την επένδυση βρίσκεται η δημιουργική ιδέα μιας νεαρής ρεθυμνιώτισσας επιστήμονα, που αποφάσισε να την υλοποιήσει επενδύοντας στον τόπο της.

-Ταυτόχρονα, βέβαια, δίδεται η ευκαιρία να αναδειχθεί η σημαντικότητα του ΒΙΟΠΑ Ρεθύμνου, που έστω και με αρκετή χρονική καθυστέρηση φαίνεται να βρίσκει το ρόλο του και να αποκτά την εμπιστοσύνη επιχειρηματιών, που αποφασίζουν να επενδύσουν εκεί.

-Υπενθυμίζω ότι πριν ένα χρόνο ξεκίνησαν την λειτουργία τους στο ΒΙΟΠΑ τα «Αγροκτήματα Κρήτης» του Αντώνη Μανωλιτσάκη δημιουργώντας ένα πρότυπο σφαγείο.

– Σύντομα, δε, θα μεταφερθεί εκεί και η επιχείρηση «Tsourlakis Tiles», που έχουν κατακτήσει με το πρωτοποριακό προϊόν τους την αγορά.

-Βήμα – βήμα, λοιπόν, στο ΒΙΟΠΑ Ρεθύμνου ανοίγει μια νέα ενδιαφέρουσα σελίδα στο ρεθυμνιώτικο επιχειρείν.

-Προφανώς από σήμερα και μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού θα αρχίσει να διαμορφώνεται ουσιαστικά το τοπίο γύρω από το ζήτημα του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών. Ήδη, πάντως, οι πρώτες τοποθετήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αρχίζουν να διαμορφώνουν άποψη.

-Κρατείστε την ήπια και χωρίς υπερβολές τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγένιου, που δείχνει για μια ακόμα φορά τον δρόμο της αγάπης. Και θα θυμίσω ότι αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει και αποδείξει την διαφορετικότητά του από τις κραυγές, τις υπερβολές και τις άσκοπες καταδίκες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ιστορικές συναντήσεις 2024” στον Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ακαδημία...

Κρήτη: Η υπερβολική ταχύτητα, η Νο1 παράβαση του ΚΟΚ στο νησί

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη...