23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ημερομηνία:

Την ανακοίνωση της αποχώρησης του Στάθη Παναγιώτοπουλου από το “Ράδιο Αρβύλα” ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης λίγο μετά την έναρξη της σημερινής εκπομπής.

Συγκλονισμένος ο παρουσιαστής της εκπομπής αποκάλυψε πως ο τέως συνεργάτης τους δεν θα είναι από εδώ και πέρα μαζί τους μετά από τα δημοσιεύματα που έκαναν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες ήθελαν τον Στάθη Παναγιώτοπουλο να έχει διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες μίας πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Μετά από όλον αυτόν τον σάλο που προκλήθηκε ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι συνεργάτες ανακοίνωσαν δημοσίως πως νιώθουν όλοι θυμωμένοι, πληγωμένοι και σαστισμένοι με όλα όσα έχουν συμβεί δείχνοντας ξεκάθαρα τη στήριξή τους στην κοπέλα και την κάθε κοπέλα που δέχεται κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά.

“Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να ανεβάσει πορνογραφικό υλικό χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση της κοπέλας. Ο Στάθης δεν μπορεί να είναι κομμάτι των Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Λέμε μεταξύ μας τι ζούμε. Τον ρώτησα γιατί δεν μας ενημέρωσε, γιατί ήταν κάτι που έμμεσα μας αφορούσε. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα” ήταν μερικά από τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...