15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Η απάντηση του δημάρχου Πλατανιά στην Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Χανίων για το “τριτοκοσμικό τοπίο σε τουριστική περιοχή με μπάζα αντί… πεζοδρομίων”

Ημερομηνία:

Ο δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης εξέδωσε ανακοίνωση την οποία απαντά σε σχετική επιστολή της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Χανίων που κατηγορεί τον δήμο για «τριτοκοσμικό τοπίο σε τουριστική περιοχή με μπάζα αντί… πεζοδρομίων στον Πύργο Ψηλονέρου».

Αναλυτικά αναφέρει

Κύριε Διευθυντά,

Μετά από σχετικό  δημοσίευμα στις 17/5/2023 της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Χανίων, για “Τριτοκοσμικό τοπίο σε τουριστική περιοχή με Μπάζα αντί….Πεζοδρομίων, στον Πύργο Ψηλονέρου του Δήμου Πλατανιά”, έχω να σας γνωρίσω τα παρακάτω:

Ο Δήμος Πλατανιά με την Υπηρεσία Καθαριότητας, για άλλη μία φορά  προέβει στην απομάκρυνση δεκάδων σωρών απορριμάτων και κλαδοκοπών, ενώ η  ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται σε  τακτική βάση, αλλά και σε  κάθε έκτακτη περίπτωση  μόλις η αρμόδια υπηρεσία ενημερωθεί.

img_3824

Είναι κοινή η διαπίστωση από επιχειρηματίες, δημότες, επισκέπτες αλλά και επαγγελματικούς φορείς, ότι η υπηρεσία της καθαριότητας του Δήμου Πλατανιά , κατά τα τελευταία χρόνια είναι σαφώς αναβαθμισμένη και με άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα τα οποία παρουσιάζονται. Παράλληλα όμως θα πρέπει να υπάρξει  σεβασμός  στο περιβάλλον και στην καθαριότητα του, καθώς σε όλους πλέον είναι γνωστό ότι υπάρχει συγκεκριμένος χώρος εναπόθεσης μπαζών, κλαδιών και άλλων φερτών υλικών, σε χώρο που διαθέτει ο Δήμος μας και ο οποίος λειτουργεί καθημερινά. Επίσης  οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό αλλά και οι δημότες, οφείλουν να σέβονται τις παραπάνω ενέργειες,  για  την προστασία του  περιβάλλοντος και  την αισθητική των ανοιχτών χώρων και όχι να αυθαιρετούν και στη συνέχεια να αναρωτιούνται για τη διαμορφούμενη  κατάσταση.     

img_3826

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...