16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Η απίστευτη 5ώρη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου την 1η Αυγούστου στη Σούγια | Φωτός

Ημερομηνία:

H είδηση ότι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα δώσει συναυλία στη Σούγια ξάφνιασε ευχάριστα πολλούς. Την 1η Αυγούστου, με την πανσέληνο να είναι πάνω από τα κεφάλια χιλιάδων φίλων του, πραγματοποιήθηκε ίσως η καλύτερη συναυλία της χρονιάς στην Κρήτη.

Οι εργασίες είχαν ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες με τον Νίκο Φιωτοδημητράκη και μία ομάδα ανθρώπων από τη Σούγια να εργάζονται μαζί με πολλούς άλλους ώστε ο χώρος απέναντι από το μπαρ Fortuna να μπορεί να υποδεχτεί τα συγκροτήματα αλλά και τους χιλιάδες θεατές.

Οι επισκέπτες γέμισαν τη Σούγια. Γέμισε με σκηνές η παραλία και όσο πλησίαζε η ώρα τόσο πλήθαινε και ο κόσμος.

Και όταν έφθασε η ώρα όλα ήταν στην εντέλεια. Η εξέδρα στήθηκε σε ένα ιδανικό σημείο, περικυκλωμένο από απόκρημνα βράχια και δέντρα. Και το φεγγάρι βρισκόταν ψηλά όταν ξεκίνησε η μουσική. Αρχικά με τον Νεκτάριο Μιτριτσάκη και τους Ragga Vibes και στη συνέχεια με το συγκρότημα του Λαϊνάκη. Για να ακολουθήσει μετά ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η μπάντα του.

11754903_725168954277806_6828623696770588677_o

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου απείλησε τους θεατές που του ζητούσαν να μη σταματήσει ότι θα παίζει μουσική ως τις τέσσερις η ώρα τα μεσάνυχτα, “αλλά λεπτό παραπέρα”. Και έτσι έπραξε.

Μέχρι τις τέσσερις η ώρα μαζί με τη Ματούλα Ζαμάνη και τον Αλέξανδρο Κτιστάκη αλλά και τον Σωτήρη Λαϊνάκη δεν άφησαν κανέναν να ηρεμήσει.

11226186_725168790944489_2117406867346293928_o

Κάποια στιγμή, ζήτησε και από τους διοργανωτές να ανοίξουν τις πόρτες και στα “μπατιράκια”. Και έτσι από τις 2 και μετά, έμπαιναν ελεύθερα όλοι.

Στο τέλος της βραδιά, όλοι κατέληξαν στην παραλία, όπου συνέχισαν τον χόρο υπό το φως του φεγγαριού. Μέχρι που ξημέρωσε.

Τώρα, και λίγο πριν τελειώσει αυτό το κείμενο, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Καντάνου Σελίνου ο οποίος φρόντισε στο να στηθεί το stage, αλλά κοίταξε και άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες και αναγκαία μέτρα ασφαλείας. Όλα πήγαν καλά.

Μια επιπλέον σύντομη αναφορά για την ουσιαστική συνεισφορά πέραν του Νίκου Φιωτοδημητράκη που είχε την ιδέα και οργάνωσε τα της συναυλίας, των Γιώργου Γρηγοράκου και της Εμμανουέλας Αλεξάκη που “έτρεξαν” τη συναυλία, φρόντισαν για τον ήχο, προμόταραν πολύ αποτελεσματικά το event.

Οι εκδηλώσεις στη Σούγια, θα συνεχιστούν όσο διαρκεί το καλοκαίρι και με άλλες συναυλίες με πολύ γνωστά ονόματα. Αλλά γι’ αυτό θα αναφερθούμε σε ένα άλλο σημείωμα.

Οι ασπρόμαυρες φωτός είναι του Χρήστου Διαμαντή ενώ οι έγχρωμες είναι του Κυριάκου Μαράκη.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...