19.8 C
Chania
Friday, October 11, 2024

Η αποστολή του Πλατανιά με Καλλονή

Ημερομηνία:

Με την πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μάλεμε, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καλλονή που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 17ης και τελευταίας για τον αʼ γύρο, αγωνιστικής.

Το ευχάριστο είναι ότι οι προπονήσεις όλης της εβδομάδας κύλησαν χωρίς προβλήματα, κατά συνέπεια, ο Τίμος Καβακάς είχε την δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή αποστολή για το συγκεκριμένο ματς.

Αυτή, αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Μαραγκός, Δημήτρης, Μανουσάκης, Δέντσας, Τσοντάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Πάγκαλος, Δράμι, Μαραγκουδάκης, Χαϊκάλης και Ναζλίδης.

Εκτός έμειναν οι Δρακάκης, Παπαζούδης και Γκολέμης.

Σφυρίζει ο κ. Μάνταλος

Από την Ένωση Αθηνών ορίστηκε το διαιτητικό τρίο για το παιχνίδι Πλατανιά-Καλλονής για την 17η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα, τον αγώνα θα διευθύνει ο κύριος Σταύρος Μάνταλος, με βοηθούς τους κυρίους Ταρανά και Νικολαδό.

Χρέη 4ου διαιτητή θα διατελέσει ο κύριος Φουκάκης από το Ηράκλειο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ