20.8 C
Chania
Monday, October 28, 2024

Η αστυνομία αναζητά στοιχεία σε δύο καφετέριες και σουπερμάρκετ στο Ρέθυμνο για το θρίλερ με τα ανθρώπινα μέλη στα Χανιά

Ημερομηνία:

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος με θύμα άνδρα ασιατικής καταγωγής στην Κρήτη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η έρευνα των αρχών έχει επικεντρωθεί σε δύο καφετέριες και ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ρεθύμνου, μετά την ανακάλυψη αποδείξεων από τις εν λόγω επιχειρήσεις μέσα στις σακούλες με μέλη της σορού του αλλοδαπού που έχουν εντοπιστεί τα τελευταία 24ωρα στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι Χανίων.

Μάλιστα επιχειρείται να γίνει συνδυασμός του δρομολογίου του απορριμματοφόρου από το Ρέθυμνο που μετέφερε τις εν λόγω σακούλες με τις διευθύνσεις των εν λόγω καταστημάτων προκειμένου να προσδιοριστεί με σχετική ακρίβεια η περιοχή που διέμεναν ή εκινείτο ο δράστης και το θύμα.

Με κύριο πρόβλημα το γεγονός ότι η ανθρωποκτονία διαπράχθηκε προ μίας περίπου εβδομάδας και υπάρχει ζήτημα με τη διατήρηση του οπτικού υλικού περισσότερο από 7-8 ημέρες από κάμερες καταστημάτων, ενώ πιθανόν και οι αγορές του δράστη ή άλλου σχετιζόμενου προσώπου να είναι προγενέστερες.

Τι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμη σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ζητούμενο είναι γιατί ο δολοφόνος έριξε τις σακούλες σε κάδους για την διαχείριση, διαλογή και ανακύκλωση στερεών αποβλήτων και όχι σε κοινούς κάδους απορριμμάτων, οπότε και ο εντοπισμός των μελών της σορού του δολοφονηθέντος θα ήταν πιθανόν πιο δυσχερής.

Με τις έρευνες των αξιωματικών της Ασφάλειας Χανίων σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στο Ρέθυμνο να εστιάζονται σε περιπτώσεις αλλοδαπών στην περιοχή του Ρεθύμνου που απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες, ξενοδοχειακές μονάδες, εργοστάσια κ.λπ. που μπορεί να έχουν εξαφανιστεί. Χωρίς όμως μέχρι τώρα να υπάρχει κάποια σχετική, ασφαλής πληροφορία.

Θρίλερ δίχως τέλος

Το θρίλερ ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης όταν εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ Ακρωτήρι, εντόπισαν ένα ανθρώπινο κρανίο κατά τη διαδικασία της διαλογής των απορριμμάτων.

Σοκαρισμένοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και άρχισε η έρευνα για τα υπόλοιπα μέλη του δολοφονηθέντος.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν τις σακούλες στο εργοστάσιο και μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί, εκτός από το κεφάλι του άτυχου άνδρα, τα πόδια του, τα σπλάχνα του και μέρος του κορμού του (ισχίο και μέση) διασκορπισμένα σε διαφορετικές σακούλες.

Η έρευνα εστιάζεται στον εντοπισμό των άνω άκρων του θύματος για τον προσδιορισμό των αποτυπωμάτων του. Με μικρές όμως πιθανότητες ταυτοποίησης του γιατί ίσως δεν ήταν σεσημασμένος ώστε να υπάρχει σχετική συγκριτική καταγραφή.

Η ΕΛ.ΑΣ. ζητά τη βοήθεια του κοινού για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό παρακαλείται να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται ο ατομικός ηλεκτρονικός φάκελος για κάθε φορολογούμενο

Στη δημιουργία ψηφιακού φορολογικού φακέλου για κάθε Έλληνα φορολογούμενο προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κάτοικοι Λενταριανών κινητοποιούνται ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Οι κάτοικοι των Λενταριανών έχουν συστήσει επιτροπή αγώνα με...

Τον πρόδωσε η καρδιά του μέσα στο σπίτι του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 53χρονος χθες Κυριακή,...

Εξαφάνιση 42χρονου: η εν διαστάσει σύζυγος η τελευταία επαφή του

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια ενός 42χρονου στο Ηράκλειο,...