14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Η αστυνομία πήγε να συλλάβει 10χρονο μαθητή στο Κερατσίνι

Ημερομηνία:

Να συλλάβουν έναν δεκάχρονο μαθητή προσπάθησαν αστυνομικοί στο 8ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου, μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει γονιός καθώς ο μικρός μαθητής είχε μαλώσει με το παιδί του. Το περιστατικό κατήγγειλε στο ρ/σ Στο Κόκκινο ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Πειραιά, Γιώργος Γαλάνης κάνοντας λόγο για ξενοφοβική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Γαλάνη ένα περιπολικό εμφανίστηκε χθες το πρωί έξω από το σχολείο του Κερατσινίου προκειμένου να συλλάβει τον μικρό μαθητή. Η διευθύντρια του σχολείου αντέδρασε και δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να εισέλθουν στο χώρο και μάλιστα απείλησαν να τη συλλάβουν.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η συντριπτική πλειοψηφία των γονιών συγκεντρώθηκε το απόγευμα στο αμφιθέατρο του σχολείου και καταδίκασε τη στάση της αστυνομίας αλλά και του γονιού που προχώρησε στη καταγγελία.

«Πρόκειται για γονιό με ξενοφοβική συμπεριφορά που έχει δημιουργήσει επανειλημμένα προβλήματα στο σχολείο» δήλωσε στο Κόκκινο ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Πειραιά.

tvxs.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια σε διώξεις εκπαιδευτικών, φοιτητών, αγροτών

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 6:30...

Τραυματισμοί αστυνομικών στα επεισόδια στη Σούδα: Βολές της Ένωσης Αστυνομικών κατά του επιχειρησιακού σχεδιασμού

Οκτώ αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ δύο χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα, τονίζει...

Πρωτοβουλία Αντίσταση: Νίκη στον αγώνα της αγροτιάς

Σε μαζικοποίηση των αγροτικών μπλόκων μέχρι τη νίκη και...