13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Η Γαύδος μεταξύ των 18 «COVID free» ελληνικών νησιών – δυνητικών τουριστικών προορισμών

Ημερομηνία:

Αυτά είναι τα «COVID free» ελληνικά νησιά – δυνητικοί τουριστικοί προορισμοί (χάρτες)
Σημειώνεται ότι η ιταλική εφημερίδα έγραφε ότι το Καστελόριζο είναι «το μόνο COVID free ελληνικό νησί». Στην πραγματικότητα υπάρχουν κι άλλα.

Τη λίστα με τα 18 νησιά που έχει γίνει είτε η πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ή των οποίων οι κάτοικοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Ευγενίδης.

Τα 10 νησιά που έχει γίνει η πρώτη δόση είναι όλα κάτω των 1.000 κατοίκων. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει και η δεύτερη δόση. Στη συνέχεια θα προχωρήσει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης με τα νησιά έως 3.500 κατοίκους και μετά τα νησιά άνω των 3.500 κατοίκων.

Σημειώνεται ότι η ιταλική εφημερίδα έγραφε ότι το Καστελόριζο είναι «το μόνο COVID free ελληνικό νησί». Στην πραγματικότητα υπάρχουν άλλα επτά στα οποία οι πολίτες είναι πλήρως εμβολιασμένοι, με αποτέλεσμα να αποτελούν, σε μεταγενέστερο χρόνο, δυνητικούς τουριστικούς προορισμούς.

Οι χάρτες με τα 18 νησιά

skai.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...