22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Η Γερμανία μας «ερωτεύτηκε»!

Ημερομηνία:

Τι είναι αυτές οι «αγάπες»; Κοινές Συνελεύσεις με τον Δήμαρχο Χανίων, Σύλλογος Φιλίας Ελληνογερμανικής και τα λοιπά και τα λοιπά γνωστά; Κατά τα άλλα μας άρπαξαν τα κερδοφόρα μας αεροδρόμια, μας ξεζουμίζουν στους φόρους και γενικά μας κυβερνούν σαν να είναι αυτοί κυβερνήτες μας και οι δικοί μας απλά θλιβερές μαριονέτες τους.

Τύφλα να ‘χει η Κατοχή. Και μη μου πείτε πως τώρα δεν έχομε νεκρούς; Γιατί έχομε χιλιάδες νεκρούς που αυτοκτονούν απ’ την πολιτική που εφαρμόζει αποκλειστικά η Γερμανία εις βάρος μας. Γιατί έχομε εκατομμύρια ζωές λεηλατημένες, γιατί καταδικάζουν τον Ελληνικό Λαό να ζει μ’ έναν μόνιμο εφιάλτη. Χωρίς όνειρα πλέον!

Γιατί εκμεταλλεύονται υπέρ αυτών και μόνο την Ευρωπαϊκή – Οικονομική Ένωση και εξαπλώνουν πάνω μας την κατοχή τους σαν δίχτυ.

Τι πάει να πει: «Ελληνογερμανική Συνέλευση»; Θα μπουν και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση; Και αλήθεια γιατί έχομε Ελληνογερμανική Συνέλευση και δεν έχομε, ας πούμε για παράδειγμα, Ελληνοϊταλική Συνέλευση, Ελληνογαλλική Συνέλευση; Και γιατί ας πούμε οι Γερμανοί δεν κάνουν Γερμανοϊταλική Συνέλευση, Γερμανογαλλική Συνέλευση; Τι είναι αυτή η εμμονή με την Ελλάδα; Είναι Κατοχή!

Η Γερμανία εκμεταλλευόμενη την Ευρωπαϊκή – Οικονομική Ένωση επεκτείνεται πάνω μας καταργώντας την ανεξαρτησία μας. Κάτι που είναι ρητά αντίθετο με τις ιδρυτικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Και οι ντόπιο θλιβεροί νενέκοι παραδίδουν την χώρα, την μετατρέπουν σε επαρχία της Γερμανίας για μια ζεστή καρέκλα ελεγχόμενης, ψεύτικης εξουσίας. Γιατί την πραγματική εξουσία την έχουν οι Γερμανοί.
Θλιβερό! Αυτή η υποταγή!

Και η μανία των Γερμανών για στρατόπεδα συγκέντρωσης και για προγράμματα. Απ’ την εποχή του Χίτλερ μέχρι σήμερα. Το ίδιο, προσαρμοσμένη απλά στο τώρα.

Το συμπέρασμα γι’ αυτές τις φιλίες και τις κοινές Συνελεύσεις είναι η μεθόδευση για να μην πληρώσουν μία για τις Πολεμικές Γερμανικές Αποζημιώσεις. Οι δικοί μας πρέπει να ντρέπονται!

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ