19.3 C
Chania
Σάββατο, 23 Μαΐου, 2026

Η ΔΗΠΑΚ καλεί στην κινητοποίηση για την υγεία

Ημερομηνία:

Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων κατά της εξαθλίωσης και της νέας κατοχής ενώνει την φωνή της με την φωνή διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων και συμμετέχει στην κινητοποίηση που προγραμματίζουν την Παρασκευή 24/1 στις 18:00 το απόγευμα στην Αγορά.
Η ΔΗ.ΠΑ.Κ επίσης θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει τους συμπολίτες μας, που αναγκάστηκαν να καταβάλουν το αισχρό παράνομο και άδικο χαράτσι των 25 ευρώ (όσο ήταν σε ισχύ) για την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο, ότι μπορούν άμεσα να το διεκδικήσουν πίσω προσκομίζοντας στις αρμόδιες διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου απόδειξη είσπραξης του 25ευρου και το εξιτήριό τους.

ΔΗ.ΠΑ.Κ ΧΑΝΙΩΝ

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Εγκλωβισμένοι οι ελαιοπαραγωγοί από γραφειοκρατία και υποστελέχωση ΔΑΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει τη γραφειοκρατία στο ελαιοκομικό μητρώο και την υποστελέχωση των ΔΑΟΚ. Ο Μανόλης Χνάρης κατέθεσε ερωτήσεις για την απλοποίηση των διαδικασιών.

Παγκρήτια σύσκεψη για τη διαχείριση κινδύνων στα φαράγγια της Νότιας Κρήτης στο Ηράκλειο

Σύσκεψη για τη διαχείριση κινδύνων στα φαράγγια της Νότιας Κρήτης πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών.

Κρήτη – Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026: Κρητικές γεύσεις και δημιουργίες ξεχώρισαν στον 7ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομικού Δώρου

Η Κρήτη φιλοξένησε τον 7ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομικού Δώρου IGCAT. Το ελαιόλαδο Ziro Sitia κατέκτησε το 1ο βραβείο, ενώ δύο κρητικά προϊόντα διακρίθηκαν σε ειδικές κατηγορίες.

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει την Intrum για καταδιωκτικά μέτρα κατά δανειολήπτριας

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει την Intrum για αγνόηση απόφασης Ειρηνοδικείου Χανίων και έκδοση καταδιωκτικών μέτρων κατά δανειολήπτριας του ν.Κατσέλη.