23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η ΔΗΠΑΚ καταδικάζει τις αξιώσεις του Γερμανού ηγέτη του Λαϊκού Κόμματος της Ευρωβουλής

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων καταδικάζει τις δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ, ηγέτη του Λαϊκού Κόμματος της Ευρωβουλής και στελέχους της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της Γερμανίας.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΔΗ.ΠΑ.Κ. Χανίων καταδικάζει με αγανάκτηση και στο όνομα της εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας, τις κατάπτυστες αξιώσεις του γερμανοφασίστα νεοναζί Μάνφρεντ Βέμπερ, ηγέτη του Λαϊκού κόμματος της ευρωβουλής και στέλεχος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) της Γερμανίας, που με περίσσιο θράσος και αναίδεια χιλίων πιθήκων, απαίτησε από το ευρωκοινοβούλιο:

– να καταδικάσει τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με το ΣΥΡΙΖΑ, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει τη συγκυβέρνηση  «εξτρεμιστική κυβέρνηση»και να απαιτήσει

– την καταδίκη του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου, επειδή «τόλμησε» να αποτίσει φόρο τιμής στους νεκρούς στα Ιμια, αναφέροντας χαρακτηριστικά το ναζιστικό κτήνος, ότι ο ΥΠΕΘΑ «πέταξε με ελικόπτερο κοντά στις τουρκικές ακτές».
Χωρίς να σταματήσει εκεί ο φρενήρης κατήφορος του γερμανοφασιστικού κτήνους, απαίτησε:

– την επίπληξη του πρωθυπουργού της Ελλάδας για τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ και

– από τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα να διαβεβαιώσει το ευρωκοινοβούλιο, ότι θα σεβαστεί τις υπάρχουσες συμφωνίες της προηγούμενης προδοτικής ομερτάς, πριν υπάρξει οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για το χρέος της Ελλάδας.

Όλα αυτά, από τον νεοναζί Μάνφρεντ Βέμπερ, άξιο συνεχιστή και διάδοχο στο κόμμα, του Φρανς Γιόζεφ Στράους, αξιωματικού προπαγάνδας των Ναζί στον γερμανικό στρατό.

Ο φασιστικός αμοραλισμός και η ουρανομήκης υπεροψία των φασιστοειδών του 4ου Ραιχ συνεχίζεται ακάθεκτος εναντίον της Ελλάδας, μετά το γραφικό γερμανοφασίστα ψευτοδιανοούμενο Heinz Richter, την ανακήρυξη του από τους γρεκύλους του παν. Κρήτης σε επίτιμο και τις κατάπτυστες δηλώσεις του στα γερμανικά ΜΜΕ, όπου ισχυριζόταν, ότι την επίσημη αναγόρευση του, την μπλόκαραν στην Κρήτη ακροδεξιοί και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η σχιζοφρένια του φασιστικού ρατσιστικού αμοραλισμού των ναζιστικών κτηνών, έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό κτηνωδίας και τυφλού μίσους κατά της ιδέας μιας ελεύθερης από το φασιστικό εναγκαλισμό Ελλάδας, που όντες τα μεγαλύτερα φασιστοειδή του πλανήτη αυτοί, κατονομάζουν κάθε ελεύθερα αγωνιζόμενο άνθρωπο, φασίστα.
Αδυνατώντας να χωνέψουν όλα αυτά τα φασιστοειδή, με πρώτο το Σόιμπλε και τη Μέρκελα, ότι η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη χώρα, εθνικά ανεξάρτητη και όχι προτεκτοράτο και υπόδουλη του απάνθρωπου και κτηνώδους 4ου Ραιχ τους.

ΔΗ.ΠΑ.Κ. Χανίων»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...