13.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Η εκδήλωση για την άμυνα των δανειοληπτών απέναντι στους πλειστηριασμούς

Ημερομηνία:

Την έντονη αντίδραση της στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, εξέφρασε η Πρόεδρος του παραρτήματος Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Όλγα Τζοτζολάκη, στο περιθώριο ενημερωτικής εκδήλωσης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που διοργάνωσε το παράρτημα στα Χανιά το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος ιδρύθηκε από τη ΓΣΕΕ και διατηρεί παραρτήματα σε 59 πόλεις της χώρας.

Στην ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας ο επιστημονικός σύμβουλος της Ένωσης Παναγιώτης Καλόφωνος ανέλυσε το νομικό πλαίσιο άμυνας του δανειολήπτη απέναντι στους πλειστηριασμούς ακινήτων, τις κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων και τη γενικότερη δυνατότητα ρύθμισης των χρεών

neatv.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «τυχαία» διαρροή ότι ελέγχεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί ερωτήματα

Των κυβερνητικών δηλώσεων για παράλογες απαιτήσεις των αγροτών, «αδιαλλαξία»...