Η διάσημη ηθοποιός μεσημέρι μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Dot.»της Κυριακής (12/4), όπου αναφέρθηκε στο πώς περνάει στην καραντίνα εξαιτίας του νέου κορονοϊού.

Ακόμα είπε ότι την εκνευρίζει αφόρητα το σποτ για το «Μένουμε σπίτι» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και «όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα media και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει που είναι μέσα και να δώσει έτσι κουράγιο. Αυτό είναι μία ψευτιά, κανένας δεν περνάει καλά», δήλωσε η Ελένη Ράντου.

«Δηλαδή. Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μία ψευτιά. Ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, μένουμε μέσα και είμαστε χαρούμενοι, μένουμε μέσα και κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και με εκνευρίζει αφόρητα ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Γιατί τι να κάνω; Δεν νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω και αυτό και να δω που θα με πάει. Όποιος κάνει σχέδια αυτό τον καιρό, τα σχέδια του γκρεμίζονται, οπότε ας το αφήσουμε και ας ζούμε την κάθε μέρα μ’ αυτό που μας φέρνει», προσέθεσε.

Επίσης αναφέρθηκε στο πώς περνάει την καραντίνα.

«Κάθε μέρα είναι μία άλλη μέρα και κάθε μέρα έχω μία άλλη διάθεση και σίγουρα θα χρειαστώ αυτή τη γραμμή της ψυχολογικής υποστήριξης», δήλωσε αστειευόμενη η ηθοποιός. «Γιατί είναι μία τρέλα αυτό που ζούμε».

«Ξεκίνησα με τις ντουλάπες όπου άρχισα να ξεκαθαρίζω, να πετάω πράγματα, με καθαριότητα γιατί έμεινα πολύ μέσα στο σπίτι και μου φαίνονταν ότι όλα δεν είναι σε τάξη, έτσι όπως τα θέλω. Μετά το βαρέθηκα. Μετά άρχισα το διάβασμα, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ ούτε σ’ αυτό, άρχισα τις ταινίες μετά έκανα διατροφές και άρχισα να μαγειρεύω».

«Τη μέρα που μαγείρεψα συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι για να κάνουμε λίγα πράγματα στη ζωή μας, δηλαδή αυτό το τρέξιμο 8-10 κάνω εκείνο, 10-12 κάνω το άλλο και λέω οι άνθρωποι δεν είναι για να σπαταλιούνται σε 400 πράγματα, γιατί αφοσιώθηκα στη μαγειρική όλη μέρα και έκανα ένα υπέροχο φαγητό».

«Είναι τρομακτικό να παρακολουθείς τηλεόραση και είτε είναι BBC, ΕΊΤΕ Deutsche Welle είτε ελληνικά να υπάρχει μόνο ένα θέμα που μας απασχολεί και είναι η καραντίνα μας», κατέληξε η Ελένη Ράντου.