23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Χανίων για τον θάνατο της Δέσποινας Αυγουλά

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Χανίων για το θάνατο της Δέσποινας Αυγουλά:

Με μεγάλη θλίψη μάθαμε σήμερα τον θάνατο της Δέσποινας Αυγουλά η οποία έφυγε από την ζωή μετά από παλικαρίσια μάχη με την επάρατη νόσο.

Η συναγωνίστρια διετέλεσε Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αρχανών και έδωσε με αυταπάρνηση τον αγώνα για την ανασύνταξη του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος στον Νομό Ηρακλείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Ποια ήταν η Δέσποινα Αυγουλά

Η Δέσποινα Αυγουλά γεννήθηκε το 1958 στις Αρχάνες Ηρακλείου. Παιδί αγροτικής οικογένειας, μπήκε από νωρίς στη βιοπάλη. Σε ηλικία 18 χρόνων, το 1976, οργανώθηκε στην ΚΝΕ και ένα χρόνο αργότερα (1977) έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1982 πέρασε ολοκληρωτικά στη δουλειά του Κόμματος, στο οποίο «μέχρι το θάνατό της με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια έφερε εις πέρας όλα τα καθήκοντα που της ανατέθηκαν».

Διατέλεσε μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας και πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών Αρχανών, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, πρόεδρος του ΔΣ της Ενωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και του Αγροτικού Συλλόγου Αρχανών.

Τη θλίψη της για την απώλεια της Δέσποινας Αυγουλά, μέλους της διοίκησής της από το 2008 έως το 2012, εκφράζει και η ΟΓΕ. «Θα τη θυμόμαστε για τη μεγάλη της συνέπεια, για το ζεστό της χαμόγελο, για τη γενναία στάση της στη ζωή και τους αγώνες», σημειώνει και εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ