17.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Η Ενωτική Πρωτοβουλία καταγγέλει την υπονόμευση του αντιπολεμικου διημέρου και της αντιπολεμικής δράσης από «γνωστό» πολίτη της πόλης

Ημερομηνία:

Γνωστός δικομανής συμπολίτης μας φαίνεται ότι έβαλε στο στόχαστρο και το Αντιπολεμικό διήμερο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Ενωτική Πρωτοβουλία:

«…καταγγέλουμε την συστηματική και στοχευμένη προσπάθεια υπονόμευσης της αντιπολεμικής μας δράσης και ματαίωσης του 19ου Αντιπολεμικού Διημέρου από διάφορους “καλοθελητές” της πόλης των Χανίων.

Συγκεκριμένα, ενημερωθήκαμε πως στις 08/04 γνωστός – άγνωστος πολίτης της πόλης υπέβαλλε αίτημα στο Δήμο Χανίων για την απαγόρευση του αντιπολεμικού φεστιβάλ μας και για την επιβολή προστίμων σε βάρος μας λόγω δήθεν παράνομης..   εκ μέρους μας αφισοκόλλησης

Οι ανυπόστατες κατηγορίες με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι, δεν μας φοβίζουν! Είναι παραπάνω από οφθαλμοφανές σε όλο τον Χανιώτικο λαό πως ο αμέριστος σεβασμός μας στην πόλη και το πάρκο που κάθε χρόνο παραδίδουμε σε άψογη κατάσταση μετά το πέρας του φεστιβάλ, είναι αδιαπραγμάτευτος!

Η καταγγελία αυτή λοιπόν, βάζει με ξεκάθαρο τρόπο στο στόχαστρο την πολιτική μας δράση, επιχειρεί την τρομοκράτησή μας και τέλος αποσκοπεί στην κατάργηση του θεσμού του Αντιπολεμικού Διημέρου στην πόλη! Δεν είναι λίγες και οι ευθύνες του Δήμου Χανίων που εργαλειοποιεί την καταγγελία αυτή και απειλέι με άρση της παραχώρησης του χώρου και επιβολή προστίμων.

Ενοχλεί που εδώ και 18 χρόνια το πάρκο γεμίζει ζωή κατά την διάρκεια του

αντιπολεμικού φεστιβάλ, το οποίο αγκαλίαζεται από χιλιάδες Χανιώτες και Χανιώτισσες κάθε χρόνο. Εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές και νεολαία, στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το Αντιπολεμικό Διήμερο, ενώ έχουν γίνει και οι ίδιοι αναπόσπαστο κομμάτι των πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεών του! Η προσπάθεια τρομοκράτησης του αντιπολεμικού κινήματος της πόλης και όσων αγωνίζονται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, θα πέσει στο κενό!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...