14.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Η επιλογή

Ημερομηνία:

Του Νίκου Τζάρα

Ανάμεσα στην πρoώθηση της ευημερίας του λαού και της δημιουργίας ενός καλού επιχειρηματικού κλίματος επιλέχτηκε η δημιουργία ενός καλού επιχειρηματικού κλίματος.

Αυτή η επιλογή προϋποθέτει την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων,την καταστροφή των μικρών επιχειρήσεων, την ενίσχυση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και την χειροτέρευση των όρων επιβίωσης των λαϊκών τάξεων.

Βρισκόμαστε μπροστά στην παλινόρθωση της ταξικής κυριαρχίας και της συγκέντρωσης όλο και μεγαλύτερου πλούτου στα χέρια των ανώτερων κοινωνικών τάξεων που εκμεταλλεύονται την πανδημία συσσωρεύοντας όλο και περισσότερα κέρδη.

Ετσι το τοπίο της επόμενης μέρας προδιαγράφεται τραγικό για τις ζωές των απλών ανθρώπων που βλέπουν το οικοδόμημα της ζωής τους να καταστρέφεται μέρα με την μέρα χωρίς να μπορούν να αντιπαρατεθούν.

Η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιστρέψει τα πράγματα είναι η ολική επαναφορά των ταξικών αγώνων που ενωμένα θα δοθούν από το εργατικό κίνημα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...