15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Η επόμενη μέρα απο το ναυάγιο στην Κίσσαμο | Φωτός

Ημερομηνία:

Όπως αναφέρει η Κισαμίτικη ενημερωτική σελίδα sadentrepese το ζήτημα πλέον είναι να μην υπάρξει διαρροή μαζούτ στον κόλπο της Κισσάμου.

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Η διαφορά πλέον ειναι ορατή. Το καράβι έκανε “γωνία” και στην επόμενη φουρτούνα θα αποχωρήσει το ένα μέρος απο το άλλο. Τώρα όσο αφορά τα μέτρα γύρω απο το ναυάγιο σήμερα ειναι περισσότερο αυστηρότερα μιας και υπάρχει διακριτική φύλαξη του και κανείς δεν μπορεί πλέον να πλησιάσει ούτε στην παραλία.

Τα δυο βυτία έχουν δεθεί για να μην τα πάρει ο καιρός και οι άνθρωποι του λιμενικού περιμένουν πότε θα πέσουν τα μποφόρ για να απλωθούν και τα δίκτυα απορρύπανσης αλλά και να βουτήξει το κλιμάκιο που έχει έλθει απο Αθήνα για να δει εκτός απο την ζημιά …. ίσως και το φορτίο.

Οι 8 απο τους δέκα ναυτικούς του MANASSA ROSE μένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής με έξοδα που θα καλύψει ο Δήμος Κισάμου, οι άλλοι δυο με υποθερμία έχουν οδηγηθεί στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων.

Πάντως για δεύτερη μέρα ειναι έντονη η μυρωδιά του πετρελαίου σε ολάκερη την παραλία ..ας ελπίσουμε οτι δεν θα έχουμε διαρροή μαζούτ γιατί ο κόλπος της Κισάμου ειναι απο αυτούς που τα νερά του δεν ανανεώνονται εύκολα.

Δείτε φωτογραφίες από το sadentrepese:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...