18.8 C
Chania
Thursday, May 16, 2024

Η ετήσια γιορτή του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος

Ημερομηνία:

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων έγινε η φετινή γιορτή του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος που συνδιοργανώθηκε από την Αντιπεριφέρεια Χανίων.
Στην γιορτή που τιμήθικαν οι χορηγοί και υποστηρικτές του Χανιώτικου σωματείου παρευρέθησαν:

Ο Βουλευτής Χανίων Μανουσος Βολουδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Μανόλης Σκουλάκης, ο πρώην Βουλευτής .Σίφης Μιχελογιάννης, ο πατέρας Αντώνιος Σαπουνάκης εκ μέρους της ΙΜ Κυδώνίας και Αποκορώνου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι, κ.κ. Λειψάκης Δ, Πουλιδάκης Γ, Μαυρεδάκης Μ, Σχοινάς Σ, Βογιατζόγλου Μ, Βλαζάκης Ν, Βάμβουκας Τ, Τσαπάκος Γ, Φραγκάκης Μ. , οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Κουρουπάκης Τ, Κονταξάκης Γ.

Ακόμη ο κ.Σ.Μακράκης εκ μέρους του Ιδρύματος Μελετών και Ερευνών Ελ.Βενιζέλος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης κ.Σωτήρης Λαβούτας, ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ.Μάρκος Καλούδης, ο Πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων κ.κ. Νικ.Χαζιράκης και Ιπποκρ.Μανιουδάκης, ο πρόεδρος Ε.Π.Φ.Α. Χανίων Γιάννης Μπαρτζώκας, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κρήτης κ.Ειρηναίος.

Από τον όμιλο του ΟΤΕ παραβρέθηκαν και τιμήθηκαν ο κ.Ιωάννης Μήτσιος, προϊστάμενος σχέσεων με τις τοπικές κοινωνίες, ο κ.Ζαχαριουδάκης Εμμανουηλ διαμερισματάρχης ΟΤΕ Κρήτης, ο κ.Νίκος Μητροκώστας υπεύθυνος δημοδίων σχέσεων ΟΤΕ Κρήτης και ο κ.Μαραγκάκης Γιώργος  προϊστάμενος Χανίων.

Απο την ΑΝΕΚ η κα ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΑΝΝΑ προισταμενη marketing της εταιρίας στα Χανιά,  ο κος ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Γιώργος από το ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων,  ο κος ΤΡΑΧΑΛΑΚΗΣ από το ΕΜΠ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ,  ο κ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜ εκπρόσωπος της  Nestle, Kαφέ ΛΟΥΜΙΔΗ,ο  κ  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Γ διευθυντής της Νέας Τηλεόρασης, ο κ Τσουπάκης ΜΙΧ απο το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ -ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Τιμήθηκαν:

Ο Αντιπεριφεριάρχης Χανίων κ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ για την συνεχή υποστήριξη του, ο κος  ΜΗΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ απο τον όμιλο ΟΤΕ επίσης για την μεγάλη του στήριξη, καθώς και ο επιχειρηματίας ξενοδοχειακών μονάδων και παλαιός πρόεδρος του συλλόγου κ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του.

Τιμήθηκαν ακόμα οι Χορηγοί και υποστηρικτές  για το 2013, οι οποίοι ήταν, η COSMOTE, η ANEK LINES, η AEGEAN AIR LINES, οι ΚΑΦΕΔΕΣ ΛΟΥΜΙΔΗ, η ΣΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ, τα S.Μ. ΙΝΚΑ,η NEA THΛΕΟΡΑΣΗ, το ΕΜΠΟΡΙΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ,το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ -ΡΕΘΥΜΝΟΥ, τα ξενοδοχεία, GERANIOTIS BEACH, MINOAN PALACE,KYΔΩΝ, SANTA MARINA, και οι προσωπικοί υποστηρικτές ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Πολιτικός Μηχανικός) , ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Χρώματα), ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ(Τέντες) ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ( έπιπλα κουζίνας humel-hof).

Μετά τον απολογισμό της χρονιάς που έκανε ο Πρόεδρος Γιώργος Γιατρουδάκης ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του συλλόγου που διακρίθηκαν την περασμένη χρονία ενώ στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κοπή της πίτας του συλλόγου.

Ο σύλλογος τέλος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ ΧΙΩΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για την προσφορά της πίτας καθώς και τον Κ ΜΠΙΚΟΥΒΑΡΑΚΗ ΚΩΣΤΑ (medical- strom) για τα δώρα των φλουριών. Ευχαριστεί επίσης την κα ΖΟΜΠΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ υπεύθυνη θεμάτων αθλητισμού και πολιτισμού της Αντιπεριφέρειας Χανίων για την βοήθεια της στην εκδήλωση,καθώς και όλους όσους  παρευρέθηκαν στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικου Κέντρου.

nea

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ελικόπτερο Super Puma διασώθηκε γερμανίδα τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Μία 51χρονη Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της...

Η σύλληψη των Τούρκων σε βίλα στα Χανιά αποκάλυψε τον αρχηγό συμμορίας, Ramazan Baygara

Συνελήφθη στην Αθήνα ο 29χρονος Ramazan Baygara, Τούρκος αρχηγός διαβόητης...