19.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Η εφορία σε ρόλο εισπρακτικής τηλεφωνεί σε 83.000 οφειλέτες

Ημερομηνία:

Τηλεφώνημα από την εφορία θα πρέπει να περιμένουν οι 83.000 οφειλέτες του Δημοσίου το επόμενο διάστημα.

Οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ξεκινάει τις τηλεφωνικές οχλήσεις, προκειμένου να ενημερώσει και να πιέσει τους οφειλέτες για τη διευθέτηση των χρεών τους.

Ήδη οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Φορολογικής Συμμόρφωσης (ΔΦΣ) της ΓΓΔΕ καλούν αυτές τις ημέρες, μέσω τηλεφωνικού κέντρου, σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, χιλιάδες φορολογούμενους οι οποίοι δεν υπέβαλαν εμπρόθεσμα δηλώσεις ΦΠΑ ή Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών ή άφησαν απλήρωτα βεβαιωθέντα ποσά ΦΠΑ, φόρου εισοδήματος ή άλλων φόρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, οι υπάλληλοι της ΔΦΣ υπενθυμίζουν στους φορολογούμενους ότι δεν έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα δηλώσεις ή ότι δεν έχουν εξοφλήσει εμπρόθεσμα κάποιον φόρο.

Στην συνέχεια, όσοι είναι οφειλέτες, τους ρωτούν εάν σκοπεύουν να προχωρήσουν άμεσα ή όχι στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών τους ή εάν προτίθενται να τα ρυθμίσουν.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέγη με… φτερά: Νέα αύξηση κατά 8% στα ενοίκια τους πρώτους μήνες του 2024

Η στεγαστική κρίση έχει χτυπήσει κόκκινο… ήδη το πρώτο...

Απόψε η εκδήλωση του ΜέΡΑ25 στο Ηράκλειο με Γιαννουλάκη, Διώτη, Κριτσωτάκη

Πολιτική εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει την Παρασκευή 10 Μαΐου...

Έκθεση ζωγραφικής του Λουδοβίκου των Ανωγείων στην Αίθουσα Τέχνης Β. Μυλωνογιάννη

Έκθεση ζωγραφικής του Λουδοβίκου των Ανωγείων με τίτλο «Όταν...