13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Η ιστορία της 19χρονης ηρωικής Ντοά στο MEGA – Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η συλλογή υπογραφών [βίντεο]

Ημερομηνία:

Κι ενώ συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών με περίπου τρεις χιλιάδες συμπολίτες μας να έχουν συνυπογράψει το αίτημα για να δοθούν τα απαραίτητα έγγραφα στη 19χρονη Ντοά ώστε να ταξιδέψει στη Σουηδία, και το Mega Channel έδειξε ενδιαφέρον για την ιστορία της μικρής ηρωίδας.

Η Κωνσταντίνα Καζαντζή, πήγε στα Χανιά και συνάντησε τη Ντοά από τη Συρία και σε αναλυτικό ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στην τηλεόραση του Mega η ιστορία της ηρωικής Ντοά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 19χρονη Ντοά έμεινε 4 μέρες και 3 νύχτες αγκαλιά με δύο μωρά, εκ των οποίων το ένα ήταν η Νάντια, το κοριτσάκι 17 μηνών από την Συρία. Η μητέρα του μικρού κοριτσιού δεν τα κατάφερε και πνίγηκε, όταν το πλοιάριο που επέβαιναν οι περίπου 500 μετανάστες βυθίστηκε στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Μάλτας.

Η μητέρα λίγο πριν πνιγεί εμπιστεύτηκε το κοριτσάκι της στην 19χρονη Ντόα, η οποία έχασε τον δικό της αρραβωνιαστικό στο ναυάγιο. Και οι δυο νοσηλεύτηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης και ανάρρωσαν με επιτυχία.

Η Ντόα θέλει να συνεχίσει την πορεία της για τον προορισμό της, την Σουηδία, ενώ το μικρό κορίτσι θέλουν πολλοί να το υιοθετήσουν.

Υπογράψτε για τη 19χρονη Ντοά εδώ.

Η ιστορία της Ντοά εδώ.

[youtube id=”mzr1XuHubfM” width=”620″ height=”360″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...