14.8 C
Chania
Wednesday, December 24, 2025

«Η κατάλυση του χρόνου»: Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Μιχάλη Αλμπάτη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

Ημερομηνία:

Το νέο μυθιστόρημα του Μιχάλη Αλμπάτη «Η κατάλυση του χρόνου» θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το αναγνωστικό κοινό των Χανίων, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024, στις 19:00 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων.

Στην παρουσίαση του βιβλίου που διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Νομού Χανίων, τις Εκδόσεις Νήσος και το Βιβλιοπωλείο «Το Βιβλίο», «συνομιλητής» του συγγραφέα θα είναι ο Γιάννης Μαργιούλας, φιλόλογος και ιστορικός.

Χορηγός εκδήλωσης: Porto Veneziano Hotel

Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων (Υψηλαντών 30, Χανιά)

Τέταρτη 18 Δεκεμβρίου | 19:00

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάνιο έγχρωμο βίντεο – ντοκουμέντο με τον Κισαμίτη σπουδαίο βιολιστή Νικόλαο Χάρχαλη

Ο Νικόλαος Χάρχαλης (πραγματικό όνομα Νικόλαος Χαρχαλάκης) (1884-1974) γεννήθηκε...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο των διασταυρώσεων, που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050 – Υπάρχει υποκατάστατο;

Η σοκολάτα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα «κλιματικό βαρόμετρο», καθώς τα ακραία καιρικά...