21.8 C
Chania
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026

Η Κοινωνική Συμφωνία για τις «δεσμεύσεις» Βενιζέλου

Ημερομηνία:

Με αφορμή την παρουσίαση των “προγραμματικών Δεσμεύσεων” του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, το Γραφείο Τύπου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ , επισημαίνει τα εξής:

Το «όχι» που εξεστόμισε, ο κ. Βενιζέλος για τους νέους φόρους, τις οριζόντιες περικοπές και τις νέες επιβαρύνσεις σε μισθωτούς και συνταξιούχους θα είχε αξία να τα πει στο δεκάμηνο που είχε την ευθύνη της Οικονομίας στα χέρια του.

Θα είχε αξία να τα πει όταν διαπραγματευόταν με την τρόικα και όχι τώρα, ως προεκλογικό τρικ, μία εβδομάδα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.

Ο κ. Βενιζέλος είναι δέσμιος της υπογραφής που έχει βάλει στο δεύτερο Μνημόνιο και το οποίο προβλέπει νέες μειώσεις μισθών και αυξήσεις φόρων από τον Ιούλιο.

Να μας εξηγήσει αν άλλος Βενιζέλος υπέγραφε το δεύτερο μνημόνιο και άλλος Βενιζέλος μας λέει αυτά σήμερα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Τα τελευταία αγριόχορτα της Άνοιξης βραστά με λαδόξυδο Παχάκια, είναι...

Ένα πολύ κακό vibe – Τα ΜΑΤ στους αμμόλοφους της Γαύδου και το φάντασμα της «ανάπτυξης».

Του Δημήτρη Πολιτάκη ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ οι παραστάσεις δυστοπίας και οι...

Στην Αθήνα ολοκληρώθηκε ο κύκλος των Ευρωπαϊκών Μαθημάτων για την Ηγεσία στη Δημόσια Υγείας του Π.Ο.Υ.

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στο πρόγραμμα ηγεσίας του ΠΟΥ στην Αθήνα. Εκπροσωπήθηκαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γ. Πιτσούλης και ο Γεν. Διευθυντής Δρ Α. Παπαδάκης. Στόχος η ενίσχυση δεξιοτήτων.

Νέες εκπαιδεύσεις για ελαιοπαραγωγούς σε Ιεράπετρα και Αρχάνες από Περιφέρεια Κρήτης και ΕΛΜΕΠΑ

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ διοργανώνουν εκπαιδεύσεις για ελαιοπαραγωγούς σε Ιεράπετρα και Αρχάνες, με επίκεντρο την ποιότητα του ελαιολάδου «Κρήτη/Kriti».