18.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Η Κρήτη είναι στην λίστα του Forbes με τους πιο οικονομικούς προορισμούς για το 2017

Ημερομηνία:

Η Κρήτη βρίσκεται στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο οικονομικούς προορισμούς για το 2017.

«Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, είναι ιδανική για όσους αναζητούν να περάσουν καλά αλλά οικονομικά, καθώς προσφέρει πληθώρα επιλογών για φαγητό και διασκέδαση σε πολύ καλές τιμές. Με τις ειδυλλιακές της παραλίες, υπάρχουν πολλές επιλογές που δεν θα σας κοστίσουν όσα θα ξοδεύατε ενδεχομένως σε πιο δημοφιλή μέρη όπως η Αθήνα ή η Σαντορίνη» αναφέρει χαρακτηριστικά το Forbes.

Ιδού η λίστα με τους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς:

1. Βόρειο Βιετνάμ

2. Bishkek, Κιργιστάν

3. Λισαβόνα, Πορτογαλία

4.Σεούλ

5. Βουκουρέστι

6. Cape Point, Νότιος Αφρική

7. Κρήτη

8. Palawan, Φιλιππίνες

9. Burleigh Heads, Queensland, Αυστραλία

10. Πόρτο

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Χριστοδουλάκης: Η Κρήτη λαβώθηκε, αλλά θα ξανασηκωθεί

Του Νίκου Χριστοδουλάκη* Θα νόμιζε κανείς πως από την αρχή...

Ηράκλειο: Χωρίς επίδομα ανεργίας ξενοδοχοϋπάλληλοι για τα Χριστούγεννα – Καθυστερήσεις έως και 40 ημερών!

Παρέμβαση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου για καθυστερήσεις στο επίδομα...

Κρήτη: Στο “κόκκινο” της ξηρασίας στο υπέδαφος παρά τις πρόσφατες βροχές

Η Κρήτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε καθεστώς ήπιας έως...