22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

«Η Κρήτη φεύγει από την ενεργειακή απομόνωση»

Ημερομηνία:

Το Cretan Energy Conference διεξάγεται σε μία ιστορική στιγμή, τόνισε ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός-ΜBΑ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, Νίκος Σηφάκης.

Σημείωσε πως η ηλεκτρική διασύνδεση του νησιού είναι ένας πόθος πολλών γενεών και επιτέλους ολοκληρώνεται.

Η μικρή διασύνδεση έχει ήδη προσφέρει πολλά και στο εξής η Κρήτη θα φύγει από την ενεργειακή απομόνωση και, παράλληλα, θα διεισδύσουν περαιτέρω οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Έτσι, η Κρήτη θα μπορέσει να αποτελέσει ενεργειακό πνεύμονα παραγωγής πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας.

Σημείωσε πως οι ΑΠΕ δεν εκτοπίζουν άλλες δραστηριότητες, αντιθέτως, συνεισφέρουν στην ευημερία και πρέπει όλοι να πιστέψουμε και να επενδύσουμε σε αυτές.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ