17.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Η κυβέρνηση απαγορεύει την έκδοση του DownTown, με αφορμή τη συνέντευξη Καρανίκα για την Μενεγάκη

Ημερομηνία:

Του Πιτσιρίκου

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει την έκδοση του περιοδικού DownTown, με αφορμή τη δημοσίευση της πολύκροτης συνέντευξης του ειδικού συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την Ελένη Μενεγάκη.

Ήδη, ομάδες αστυνομικών έχουν πάρει σβάρνα τα περίπτερα και μαζεύουν τα αντίτυπα του DownTown για να τα κάψουν.

Ο Νίκος Καρανίκας αρνείται πως παραχώρησε συνέντευξη στο DownTown, υποστηρίζει πως η συζήτηση για την Ελένη Μενεγάκη ήταν ιδιωτική και απειλεί με μήνυση το περιοδικό.

Το DownTown αρνείται πως η συζήτηση ήταν ιδιωτική και υποστηρίζει πως έχει μαγνητοφωνημένες δηλώσεις του Νίκου Καρανίκα και για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάλιστα, το DownTown απειλεί να δημοσιεύσει τις δηλώσεις του Νίκου Καρανίκα για την Τατιάνα Στεφανίδου, που μπορεί να ανατρέψουν την κυβέρνηση.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την παράνομη έκδοση του DownTown, το οποίο θα διανέμεται δωρεάν από στελέχη της ΟΝΝΕΔ από πόρτα σε πόρτα.

Στην διαμάχη παρενέβη και ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος ζητάει από την κυβέρνηση να πάρει άδεια ο Alpha, για να συνεχιστεί η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και να μην πάθει κατάθλιψη ο Νίκος Καρανίκας και πάει στο διάολο ο στρατηγικός σχεδιασμός της κυβέρνησης.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει σπάσει ακόμα τη σιωπή της.

(Αλέξη Τσίπρα, όλοι έχουμε φίλους με προβλήματα -ακόμα και γκάου- και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Οπότε, σε καταλαβαίνω που βοηθάς τους φίλους σου και μπράβο σου. Βέβαια, επειδή εσύ είσαι πρωθυπουργός της χώρας, δεν γίνεται να προσλαμβάνεις τους φίλους σου στο γραφείο σου. Βγάλε από την τσέπη σου ένα χιλιάρικο το μήνα και δώσ’ το στον φίλο σου. Πιο τίμιο είναι αυτό.)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...