Η 17χρονη Δανάη – Θεοδώρα Μπακογιάννη, κόρη του Κώστα Μπακογιάννη, έκανε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 στα 60 μ. εμπόδια, στο αγώνισμα με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της ημερίδας κλειστού στίβου στην Παιανία.

Η Δανάη – Θεοδώρα Μπακογιάννη εκμεταλλεύτηκε τη γρήγορη πίστα, πέτυχε αυτό που είχε δείξει πως είναι σε θέση να κάνει από την πρώτη ημερίδα της χρονιάς και με 8.46 πέτυχε ρεκόρ στην κατηγορία της.

Η νεαρή αθλήτρια της Φωτεινής Κατσινέλη βελτίωσε το 8.52 στης Νικολέττας Αντωνιάδη από τις 29 Ιανουαρίου του 2022 και έδειξε πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να διεκδικήσει καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Ριέτι.. Δεύτερη με πολύ καλή επίδοση (8.75), ήταν η Χαρά Πλαϊνη και τρίτη η Μαρία Αργυρού με 8.93.

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η Δανάη – Θεοδώρα Μπακογιάννη είναι η μεγαλύτερη κόρη του Κώστα Μπακογιάννη και έχει έναν δίδυμο αδελφό τον Παύλο. Είναι τα παιδιά που απέκτησε ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας από τον πρώτο του γάμου, με την Κάλλια Καμπουρίδη.

newsit.gr