16.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Η Λίτσα Κουρουπάκη στον αγώνα Γ’ Εθνικής Γυναικών μεταξύ “Χάλη Βαρυπέτρου” και “Στίλβης”

Ημερομηνία:

Δελτίο τύπου της υποψήφιας βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ κ. Λίτσας Κουρουπάκη:

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού για την στήριξη του γυναικείου ποδοσφαίρου η υπ. Βουλευτής Ν. Χανίων Λίτσα Κουρουπάκη έδωσε το παρόν στον αγώνα Γ’ εθνικής γυναικών μεταξύ των ομάδων «Χάλης Βαρυπέτρου» και «Στίλβη». Πριν των αγώνα συναντήθηκε  με στελέχη από το Δ.Σ. και των 2 ομάδων και συζήτησε  διεξοδικά μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παρά την προσπάθεια που καταβάλουν, μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας, οι γυναικείες ομάδες της Γ’ Εθνικής δεν τυγχάνουν της ανάλογης προσοχής της Πολιτείας.

Η  ΓΓΑ αντιμετωπίζει τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου των εθνικών κατηγοριών ως  τοπικές ομάδες.

Ενώ καλούνται να ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη με δυσβάστακτα έξοδα μεταφοράς και υπερδιπλάσια έξοδα διαιτησίας η επιχορήγηση τους είναι η ίδια με τις τοπικές κατηγορίες.

Η κ. Κουρουπάκη τόνισε στους εκπροσώπους των ομάδων ότι είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθεί το αίτημα για εξορθολογισμό του τρόπου χρηματοδότησης των ομάδων του γυναικείου ποδοσφαίρου ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και θα ενθαρρύνει την περαιτέρω ανάπτυξή του. Δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράσταση της λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη  ότι τα Χανιά έχουν  αναβαθμισμένη  εκπροσώπηση διαθέτοντας μια  στην Β’ Εθνική και τρεις στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: 44χρονη ξεψύχησε ξαφνικά μπροστά στο παιδί της

Μία ασύλληπτη τραγωδία διαδραματίστηκε μέρα - μεσημέρι στο κέντρο...

Ηράκλειο: Τραγωδία στον ΒΟΑΚ – Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο δυστύχημα!

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ με μία γυναίκα να...

Πώς έσπασε η σιωπή 60 χρόνων!

Του Γιώργου Ουρανού Η χαμένη διαχρονικότητα στη δράση των Αμερικάνων...