25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αποκορώνου για τα προβλήματα του οικισμού Δράμια

Ημερομηνία:

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατέγραψε μια σειρά από  σοβαρά  προβλήματα στον οικισμό  Δράμια  τα οποία έχουν προκαλέσει τα δικαιολογημένα παράπονα,αλλά και την αγανάκτηση των κατοίκων.

Οι αγροτικοί δρόμοι στην περιοχή είναι σε τραγική κατάσταση. Τα πρανή τους είναι ακαθάριστα και τα καλάμια καλύπτουν μεγάλο τμήμα τους.

Σε κάποια σημεία, τεράστιες λακκούβες καλύπτουν όλο το πλάτος του δρόμου.  Όταν  βρέχει,  γεμίζουν νερό, με αποτέλεσμα να γίνονται  σχεδόν απροσπέλαστοι και επικίνδυνοι για τους οδηγούς.

Σε άλλα σημεία, σε δρόμους  με μεγάλη κλήση, έχει καταστραφεί το σκυρόδεμα, δημιουργούνται χαντάκια, ικανά να προκαλέσουν φθορές στα οχήματα των βιοπαλαιστών αγροτών της περιοχής.

 Το Κοινοτικό Γραφείο είναι ερειπωμένο με σπασμένα παράθυρα και ακατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση. 

Για το γήπεδο καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) μέσα στο οποίο έχει  φυτρώσει συκιά στο ύψος της μπασκέτας!!! σας έχομε ενημερώσει  με  προηγουμένη ανακοίνωση μας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, στέκεται δίπλα στην διεκδίκηση των κατοίκων για επίλυση των προβλημάτων τους και τους καλεί να οργανωθούν στους αγροτικούς συλλόγους και τους άλλους  φορείς του λαϊκού κινήματος, για την βελτίωση  της καθημερινότητά τους και της επαγγελματικής τους δράσης.

Σας καλούμε  κ. Δήμαρχε άμεσα να ασχοληθείτε με τα προβλήματα του οικισμού, θέτοντάς τα σε προτεραιότητα, για να μην ακούγονται  τα λόγια σας, … περί αναπτυξιακής τροχιάς του δήμου, «κούφια» και χωρίς περιεχόμενο.

Οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση

Μελισσάκης Νικήτας

Ζώης Σταύρος

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...