24.8 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Η Μάγκυ Αρσενίου νέα Δημοτική Συμβούλος – Τι ανέφερε στο κείμενό παραίτησής του ο Μιχάλης Μπαλαντίνος

Ημερομηνία:

Ορκίστηκε σήμερα, Δευτέρα 07/10/2024, για το αξίωμα της Δημοτικής Συμβούλου, η πρώτη επιλαχούσα από τη δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, «Όνειρο είναι τα Χανιά», Μάγκυ Αρσενίδου.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Γιάννη Γιαννακάκη και των Δημοτικών Συμβούλων, Ελευθεριάδου Σοφίας, Πετρουλάκη Βασίλη και Μαυρεδάκη Ζαχάρη.

Μετά το πέρας της λιτής τελετής ο κ. Σημανδηράκης ευχήθηκε στην κ. Αρσενίδου καλή και εποικοδομητική θητεία στα νέα καθήκοντά της, προς όφελος της πόλης και των πολιτών και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον προκάτοχο της, Μιχάλη Μπαλαντίνο για τη μαχητική του παρουσία, στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.

Η κ. Αρσενίδου αναλαμβάνει καθήκοντα δημοτικής συμβούλου, μετά την παραίτηση του κ. Μπαλαντίνου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου.

Γιατί παραιτήθηκε ο Μιχάλης Μπαλαντίνος

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μπαλαντίνος εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “Όνειρο είναι τα Χανιά” με επικεφαλή την Κατερίνα Μανιμανάκη.

Αναλυτικά αναφέρει…

«Σήμερα υπέβαλα την παραίτηση μου από Δημοτικός Σύμβουλος.

Παρόλο που έπεσα με τα μούτρα στην δουλειά, διάφοροι παράγοντες δεν μου επέτρεψαν να είμαι τόσο αποτελεσματικός όσο θα ήθελα.

Ίσως δεν είμαι τόσο συγκαταβατικός και προσαρμοστικός όσο θα έπρεπε και σίγουρα δεν ήμουν τόσο “πολιτικά” έτοιμος όσο απαιτούνταν.

Επειδή ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκα ως υποψήφιος είχα πολλούς ενδοιασμούς για την τελική μου απόφαση σκεπτόμενος κυρίως για αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και ήταν και αρκετοί.

Θεώρησα όμως ότι ήταν πιο τίμιο αφού δεν ένιωθα ότι ήμουν παραγωγικός να αποχωρήσω.

Θα είμαι πάντα ενεργός πολίτης, όπως ήμουν και πριν, συμβάλλοντας όπως μπορώ στην αλλαγή της υφιστάμενης κατάστασης τόσο τοπικά όσο και κεντρικά.

Σας ευχαριστώ όλους».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Κίεβο ο CEO των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε...

FT: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τον Νοέμβριο το Pfizergate

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει ακρόαση για την...

Ο Ρωσικός Στρατώνας του Δήμου Χανίων ανοιχτός για τα παιδιά

Ο Ρωσικός Στρατώνας, χώρος που ανακατασκευάστηκε από τον Δήμο Χανίων με στόχο...