25.8 C
Chania
Thursday, June 6, 2024

Η μέρα των παιδιών και των Ηλικιωμένων

Ημερομηνία:

Tη Δευτέρα 30 Ιουνίου στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας με τίτλο Ό,τι κι αν σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο – Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!“, μια συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και του Future Library, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 10:30 – 12:30 το πρωί στην παιδική- εφηβική βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου, με καλεσμένους Γιαγιάδες και Παππούδες .

Με συντονιστή τον Οικονομολόγο – Νομικό κο Γιώργο Καραγεωργίου, οι μικροί φίλοι ηλικίας 5-12 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ιστορίες από τους μεγαλύτερους αλλά και να παίξουν μαζί τους παλιότερα και νέα παιχνίδια.

Με προεγγραφή στην Παιδική -Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου, τηλ. 2821341774.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση Prorata: Οριακές μεταβολές και μεγάλη αβεβαιότητα

Η τελευταία, πριν τις ευρωεκλογές του 2024, πανελλαδική μέτρηση εκλογικής συμπεριφοράς της Prorata καταγράφει ορισμένες οριακές...

Νέα βαρβαρότητα στη Λωρίδα της Γάζας: Το Ισραήλ βομβάρδισε σχολείο του ΟΗΕ!

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες ότι προχώρησαν...