26.8 C
Chania
Monday, August 26, 2024

Η Μαντολινάτα Χανίων στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων σε συνεργασία με τη Μαντολινάτα – Χορωδία Χανίων προετοιμάζουν για ένα μαγικό ταξίδι στον χρόνο, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 20:00.

Ήχοι και μελωδίες βγαλμένες από μια εποχή που οι φιλοξενούμενοι του Δημοτικού Γηροκομείου γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα.

Στην εκδήλωσή, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, θα συμμετέχουν και συγγενικά πρόσωπα των φιλοξενούμενων της δομής, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το όμορφο και ζεστό κλίμα της βραδιάς.

Το κέρασμα των φιλοξενούμενων της δομής αλλά και των προσκεκλημένων θα περιλαμβάνει παγωτά, ευγενική χορηγία του ζαχαροπλαστείου «Άσπρο- Μαύρο».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λασίθι: Αντιδρούν στις μετακινήσεις προσωπικού από το ένα νοσοκομείο στο άλλο

Στον αγώνα ξανά οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων στο Λασίθι...

Παρών και ο Φαραντούρης για ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ;

"Παρών" στην κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε...

Ηράκλειο: Η επίθεση της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ … γύρισε πίσω το αεροπλάνο

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου επέστρεψε χθες τα ξημερώματα αεροσκάφος που...

Κρήτη: 42χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν

Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε μία 42χρονη γυναίκα, χθες...