17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Η μούχλα του Ναζισμού μεθοδευμένα απλώνεται πάνω από την Ευρώπη

Ημερομηνία:

Η μούχλα του Ναζισμού σαν φάντασμα τρομακτικό που καταλύει τον ανθρωπισμό, τις ελευθερίες, την δημοκρατία, που επιβάλλει, που στραγγίζει και πνίγει και καταργεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ελευθερία του ατόμου το δικαίωμα της διαχείρισης της ζωής του, πλανάται πάνω απ’ την Ευρώπη.

Όταν αφαιρέσεις απ’ τον άνθρωπο την δυνατότητα να ζήσει, τότε αυτός απεμπολεί τις έννοιες της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Και κοιτά πως θα επιβιώσει. Ως επί το πλείστον. Αυτό έκαναν οι νοσταλγοί του Ναζισμού στους λαούς της Ευρώπης.

Μεθοδευμένα και συνειδητά. Γνωρίζοντάς το αυτό. Τους αφαίρεσαν την δυνατότητα να ζήσουν ή επέλεξαν κάποιους λαούς να ζουν με το σταγονόμετρο. Για να υπάρξει διχασμός και όχι συσπείρωση των Ευρωπαϊκών λαών. Πρώτα δημιούργησαν την κρίση. Στο όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι νοσταλγοί του Ναζισμού χτίζουν ξανά τον Ναζισμό και τις πρακτικές του πάνω στους λαούς της Ευρώπης.

Είναι το πρώτο στάδιο του σχεδίου της επιβολής. Να μας αφαιρέσουν τη δυνατότητα να ζήσομε. Για να απεμπολήσομε την διεκδίκηση του δικαιώματος μας στην ελευθερία μας και στην δημοκρατία. Για να παλεύομε μόνο για να ζήσομε. Και έτσι χωρίς αντίσταση αυτοί θα προχωρούν το σχέδιο τους. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν τελείωσε. Συνεχίζεται. Δεν είναι καν Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Είναι η συνέχεια του Β. Παγκόσμιου Πολέμου. Το σχέδιό τους υλοποιείται τέλεια. Χωρίς αντίσταση. Τα τανκς τους αόρατα τώρα, περνούν πάνω απ’ τις ζωές μας και τις συνθλίβουν. Αλλά πως θα παλέψεις κάτι που είναι αόρατο με συνέπειες όμως ορατές; Πρέπει πρώτα να το συνειδητοποιήσεις για να μπορέσεις ν’ αντισταθείς. Έτσι που το αόρατο να το κάνεις ορατό.

Μετά λοιπόν το τσαλαπάτημα της επιθυμίας για αντίσταση προχωρούν στο β’ μέρος του σχεδίου τους χωρίς εμπόδια. Το β’ μέρος τους σχεδίου τους είναι η απενοχοποίηση του Ναζισμού. Η εξίσωση των θυτών με τα θύματα. Η εξίσωση των εισβολέων με τους αντιστεκόμενους. Για να μην υπάρχει ΔΙΚΑΙΟ. Να μην υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Για να υπάρξει έτσι ΑΘΩΩΣΗ. Βλέπε περίπτωση Ρίχτερ, περίπτωση Κανδάνου – Φλωρίων.

Ευτυχώς λίγοι παρασύρθηκαν και αρκετοί όμως στην Κρήτη αντιστάθηκαν και αυτό δεν πέρασε. Ευτυχώς υπήρξε αντίσταση εδώ!

Στην Εσθονία όμως δεν υπάρχει αντίσταση. Ήταν πάντα με τους Ναζί. Όταν εισέβαλαν στην χώρα τους, τους υποδέχτηκαν με λουλουδένιες γιρλάντες που τις πέρναγαν στον λαιμό αυτών που οδηγούσαν τα Ναζιστικά τανκς. Χόρευαν στους δρόμους με τους Ναζί στρατιώτες. Ντύθηκαν με τις Γερμανικές στολές και υπηρέτησαν πιστά το καθεστώς. Όταν όλη η Ευρώπη αιμορραγούσε απ’ τα Ναζιστικά τέρατα, αυτά έπρατταν οι Εσθονοί. Τα εκτελεστικά αποσπάσματα των Γερμανών αυτά που έστηναν στον τοίχο αθώους που ήθελαν μόνο να ζήσουν ελεύθερα στην πατρίδα τους, αυτοί που τραβούσαν τη σκανδάλη ήταν ως επί το πλείστον Εσθονοί με Γερμανικές στολές. Αυτό βέβαια δεν αθωώνει τους Γερμανούς. Γιατί οι Γερμανοί υπέγραφαν για την εκτέλεση. Αυτοί που έριχναν την χαριστική βολή ήταν κατά το πλείστον Εσθονοί και πάλι αυτό δεν αθωώνει τους Γερμανούς. Ήταν οι εμπνευστές και οι άλλοι έκαναν τη βρώμικη δουλειά. Υπάρχουν ντοκυμαντέρ με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων για τα γραφόμενα.

Επέλεξαν τώρα την Εσθονία για να αθωώσουν πάλι τον Ναζισμό. Ντορπή! Γίνεται συνέδριο αθώωσης του Ναζισμού.
Εξισώνοντας σε γενικότατη απλούστευση αυτούς που αντιστάθηκαν με αυτούς που επιτέθηκαν. Το γενίκευσαν χρησιμοποιώντας τον Στάλιν.

Βέβαια, ακόμα δεν έχουν χωνέψει την βαριά τους συντριβή απ’ την κομμουνιστική τότε Ρωσία. Πως σύρθηκαν οι «γενναίοι τους ιππότες» απογυμνωμένοι απ’ τη δόξα και το μεγαλείο, τρομαγμένοι και κουρελιασμένοι ικέτες στις παγωμένες στέπες της Σιβηρίας. Κυνηγημένοι, γονατισμένοι, διαλυμένοι απ’ τους κομμουνιστές αντιστασιακούς και μη συνεργάσιμους με τον εισβολέα, στρατιώτες της Ρωσίας. Ακόμα δεν το ‘χουν χωνέψει. Το βλέπετε;

Εσείς τωρινοί δήθεν αριστεροί, το βλέπετε; Εσείς συνεργάσιμοι με την πολιτική που χαράζει εν ονόματι όλης της Ευρώπης χωρίς τους λαούς της Ευρώπης ο Σόιμπλε και η Μέρκελ;

Εσίς, που με την απόφαση σας να ανατρέψετε το δημοψήφισμα, που σας έδωσε ο λαός, συναινέσατε στην επιβολή της μούχλας του Ναζισμού πάνω απ’ τον λαό που σας τίμησε. Πάνω απ’ τους λαούς όλης της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένου και του Γερμανικού Λαού, γιατί εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν ήταν και δεν είναι όλοι οι Γερμανοί Ναζί. Η πολιτική όμως αυτή που εφαρμόζεται τώρα είναι Ναζιστική καθαρά. Και αναρωτιέμαι πολλές φορές πως οι άνθρωποι, όλοι οι λαοί ως άτομα μεμονωμένα είναι τόσο όμοιοι με όλους τους ανθρώπους και πως μεταμορφώνονται ως ομάδα. Είτε κυβέρνηση είναι η ομάδα, είτε ο,τιδήποτε άλλο.

Μετά την απενοχοποίηση θα ακολουθήσει η πλήρης επιβολή του Ναζισμού στην Ευρώπη όπως κι αν την πουν. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Α.Ρ.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...