17.8 C
Chania
Monday, May 27, 2024

Η μπηχτή Μόσιαλου για τους «ειδικούς» που πριν ένα χρόνο μιλούσαν για «μια απλή γρίπη»

Ημερομηνία:

Μία ανάρτηση – μπηχτή στους απανταχού «ειδικούς» έκανε μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος.

Η ανάρτηση απευθυνόταν σ’αυτούς που στο ξεκίνημα της πανδημίας του κορωνοϊού μιλούσαν για μια «απλή γρίπη».

Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Πριν από ένα χρόνο οι περισσότεροι ειδικοί έλεγαν ότι η νόσος Covid-19 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια γρίπη (και πολλά άλλα). Ακόμη περιμένουμε μια απλή δήλωση. Δεν χρειάζεται να είναι στην Ελληνική γλώσσα. Αρκεί ένα απλό Mea culpa».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ