16.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Η Νέα Δημοκρατία είχε στηρίξει τον Λαμπρινό ενάντια στον Κουράκη και τώρα θα στηρίξει τον Κουράκη για Περιφερειάρχη Κρήτης;

Ημερομηνία:

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αυτό είναι το σίγουρο. Μπορεί να μην είναι ενωμένο, αλλά είναι δυνατό και για τα κομμάτια του ερίζουν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Στην Κρήτη, πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ τον πασοκογενή νυν περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ για την επικείμενη εκλογική μάχη. Έτσι, η Νέα Δημοκρατία, ακούγεται όλο και πιο έντονα, θα στηρίξει ως υποψήφιο τον πρώην Δήμαρχο Ηρακλείου και προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουράκη.

ΠΑΣΟΚ δηλαδή εναντίον ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Κρήτης. Το πράσινο νησί, που φορά για την περίσταση μπλε και ροζ ρούχα…

Πάντως, η επιλογή Κουράκη προκαλεί και κάποια εντύπωση. Δεν είναι και λίγο να στηρίζεις αυτόν που έκανες τα πάντα για να μην εκλεγεί στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία είχε στηρίξει τον Λαμπρινό για Δήμαρχο Ηρακλείου έναντι του Γ. Κουράκη. Ο Λαμπρινός κέρδισε τις εκλογές, όμως τώρα, η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει ξανά υποψηφιότητα Λαμπρινού και αντ’ αυτού στηρίζει αυτόν που ήταν αντίπαλός του για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Άραγε, τι είναι η πολιτική; Ποδόσφαιρο για να κάνεις μεταγραφές από τη μία ομάδα στην άλλη; Τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν πολιτικά πλαίσια και ιδέες τα οποία πρέπει να υπηρετούν οι υποψήφιοί τους; Ή τελικά τίποτα από αυτά δεν έχει πλέον σημασία;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ