12.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Η νέα Διοίκηση του Συλλόγου Κρεοπωλών Ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Κρεοπωλών νομού Χανίων, μετά τις πρόσφατες εκλογές της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου.

Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει:

“Την  Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21.00 μ.μ.  συνεδρίασε στον 3ο όροφο στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Χανίων (κτίριο ΕΒΕΧ  – Ελ. Βενιζέλου 4 – 3ος όροφος, γρ. 38) με θέμα : «Σύσταση σε σώμα του νέου Δ.Σ. που προήλθε από τις εκλογές στις 6-9-2023»

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Φιωτάκης  του Εμμανουήλ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Αριστείδης Κιμιωνής του Μανούσου

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ιωάννης Τζωρτζάκης του Μιχαήλ

ΤΑΜΙΑΣ: Αντώνιος Τζαμπαζάκης του Ιωάννη

ΜΕΛΟΣ: Παντελής Κατσιφαράκης  του Ιωάννη

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Γεώργιος Μαλακωνάκης του Αργύρη

Γεώργιος Πισσαδάκης του Δημητρίου

Ιωάννης Κανδηράκης του Νικολάου

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΕΒΕΝΧ: Κωνσταντίνος Φιωτάκης του Εμμανουήλ

Αντώνιος Τζαμπαζάκης του Ιωάννη

Αριστείδης Κιμιωνής του Μανούσου

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Π.Ο.Κ. : Κωνσταντίνος Φιωτάκης του Εμμανουήλ

Αντώνιος Τζαμπαζάκης του Ιωάννη”

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ