23.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Η ΝΔ θυμήθηκε το παρελθόν της και τις δημαγωγίες του καταλληλότερου

Ημερομηνία:

Το ζητούμενο είναι να βγούμε από αυτή τη κρίση πιο συνετοί, πιο σοφοί και πιο ενωμένοι σαν έθνος και σαν λαός. Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, σαν πολίτες αυτής της χώρας με ειλικρίνεια και θάρρος. Να παραδεχτούμε τα λάθη μας.

Να σταματήσουμε πια την ανούσια αντιπαράθεση, την οποία συντηρούν κυρίως τα δυο μεγάλα κόμματα. Δεν πείθουν ούτε τους οπαδούς τους. Και τα δυο είναι καζάνια που βράζουν και στο εσωτερικό τους. Αποκηρύσσοντας αμοιβαία τους δυο τέως πρωθυπουργούς ΔΕΝ ΕΞΙΛΕΩΝΟΝΤΑΙ!! Όχι ότι δεν έχουν ευθύνες, κάθε άλλο! Αλλά να ξεκολλήσουμε από κει. Αυτήν την ώρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ. Αυτήν την ώρα έχουμε ανάγκη από γενναίες πράξεις και εθελούσια παραίτηση από δικαιώματα και προνόμια και ασυλίες των βουλευτών, υπουργών, πρωθυπουργών, πρόεδρων της Δημοκρατίας(κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο!) και ιεραρχών προς χάρη της Πατρίδας. Τί έγινε το Ταμείο για την συγκέντρωση χρημάτων που στήθηκε για το χρέος και μάλιστα υπό την αιγίδα του μιαμιάκα του προέδρου της Δημοκρατίας; ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ προέδρου της Δημοκρατίας ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.

Σα δε ντρέπονται λιγάκι τα γαϊδούρια! Αλλά θα ξεφτιλιστούνε τελείως, όταν τελικά η λύση που ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ θα δοθεί για το ελληνικό πρόβλημα θα ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ από την ίδια την τρόικα, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΝΟΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, όχι βέβαια γιατί μας αγαπούνε, αλλά για να μην βαρέσουνε κανονιά οι ίδιοι.

Ζήτα ρε Γιώργο τη διαγραφή του χρέους και μη ζητάς άλλα δανεικά και μνημόνια. Καλά τόσο ΒΛΑΚΑΣ είσαι;; Ο πατέρας σου ήτανε έξυπνος άνθρωπος! ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΖΗΤΑΣ ΔΑΝΕΙΚΑ;
Ε έχω δίκιο ή δεν έχω που τα βάζω πρώτα πρώτα με εμάς τους πολίτες που τόσα χρόνια βγάζαμε τέτοια σαΐνια να μας κυβερνούνε; Όχι πέστε μου

Ζαχαρίας Χαιρέτης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ