18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Η ΝΟΔΕ Χανίων της Ν.Δ. για τους 22.000 διορισμούς στο δημόσιο

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής για τους 22.000 διορισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ:

Ενώ αυτή την περίοδο όλοι αγωνιούν για την πληρωμή των δόσεων του ΕΝΦΙΑ και της εφορίας, μαθαίνουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ, από το 2015 έως σήμερα έχουν προχωρήσει σε 22.000 διορισμούς στο δημόσιο. Χωρίς κανένα σεβασμό στα χρήματα των φορολογούμενων προχωρούν σε προσλήψεις παρακάμπτοντας το ΑΣΕΠ σε πολλές περιπτώσεις, με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσουν τις «υποχρεώσεις τους», σε θέσεις συμβούλων, μετακλητών, συμβασιούχων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και καταγγελίες έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό, σε υπηρεσίες και οργανισμούς στο νομό Χανίων, με πιο πρόσφατο την τοποθέτηση στη θέση του νομικού συμβούλου στο Νοσοκομείο Χανίων.

Όταν χιλιάδες νέοι επιστήμονες με πτυχία και επαγγελματικές περγαμηνές μεταναστεύουν σε άλλες χώρες αναζητώντας εργασία, είναι τουλάχιστον εξοργιστικό η συνεχόμενη προσπάθεια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για προσλήψεις «ημετέρων» αμφιβόλου προσόντων, με κρυφές διαδικασίες από το «παράθυρο». Όχι μόνο η κυβέρνηση δεν κάνει κάτι για να σταματήσει τη διαρροή Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό αλλά μάλλον επιδιώκει να την ενισχύσει ακολουθώντας αυτές τις τακτικές.

Άλλωστε το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ενίσχυση του κομματικού της στρατού και όχι η πρόοδος και η ευημερία των κατοίκων της χώρας.

Είναι το αυτονόητο για τη Νέα Δημοκρατία, οι προσλήψεις να γίνονται μέσω ΑΣΕΠ, αξιοκρατικά και χωρίς παραθυράκια, ώστε να επιλέγονται οι καλύτεροι και ικανότεροι. Ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε έναν καλύτερο και αποτελεσματικότερο δημόσιο τομέα να λειτουργεί για την εξυπηρέτηση του πολίτη και όχι έναν γραφειοκρατικό ογκώδη δημόσιο τομέα για να καλύπτει τις ανάγκες της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ