20.8 C
Chania
Wednesday, April 17, 2024

Η Ουκρανικής καταγωγής Τζούλια Νόβα φορά μπλούζα με σφυροδρέπανο: “Στη Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς”

Ημερομηνία:

Η Τζούλια Νόβα ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία φορά μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο. Τα αρνητικά σχόλια και η απάντησή της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η μέλλουσα μαμά, Τζούλια Νόβα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι γνώσεων “Ο Τροχός της Τύχης”.

Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ έγραψε: “Και κάπως έτσι ξαφνικά σαν θαύμα ήρθες και όλα άλλαξαν”.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε στους ακολούθους του Ουκρανικής καταγωγής μοντέλου η επιλογή της να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία, στην οποία φορά μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο.

Η εν λόγω κίνηση σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες του Instagram, ενώ πολλά ήταν τα αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Η αντίδραση της Τζούλια Νόβα ήταν άμεση, απαντώντας σε έναν έναν ακόλουθό της, ο οποίος την κατηγόρησε ότι είναι ντροπή, ως Ουκρανή, να φορά την μπλούζα αυτή.

“Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα…Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας….???”.

Ακολουθεί η απάντηση του μοντέλου:

“Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι αυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωσή σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδεψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ, αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά τη διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική Ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσο άσχημα εκείνα τα χρόνια”.

Η απάντηση του μοντέλου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...