25.8 C
Chania
Friday, June 21, 2024

Η Παν-σεληνιώτικη Συνεργασία για τη νέα δίκη αγωνιστών από το Αποπηγάδι

Ημερομηνία:

Στις 18/ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ οδηγούνται για μια ακόμα φορά στα δικαστήρια κάτοικοι – ιδιοκτήτες γης και οι αλληλέγγυοι που αντιστάθηκαν στο Αποπηγαδι. Είναι γνωστό σε όλους ότι τα έργα στο Αποπηγαδι ήταν και είναι παράνομα από την αρχή μέχρι το τέλος . Στο Αποπηγαδι εφαρμόστηκε η βία και δοκιμάστηκε η αφερεγγυότητα των πολιτικών προσώπων της περιοχής βουλευτές γραμματείς και Φαρισαίοι εγγυηθήκαν κατά καιρούς την προστασία της περιοχής και την εφαρμογή των νόμων οι υποσχέσεις ήταν στιγμιαίες και ψεύτικες…

Η πραγματικότητα στο Αποπηγαδι είναι σκληρή και σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι της παρανομίας , παράνομες διανοίξεις καθημερινή υποβάθμιση του περιβάλλοντος καθημερινή παραβίαση των περιβαλλοντικών όρων . Οι παρανομίες αυτές ήταν τόσο προκλητικές που ανάγκασε τον Α/ Περιφερειάρχη κος Βουλγαράκη να επιβάλει πρόστιμο 10.000 ευρώ για την παράνομη δραστηριότητα της εταιρείας Αιολικής Μουσούρων στο Αποπηγαδι

Για ποιο λόγω λοιπόν δικάζονται οι αγωνιστές του Αποπηγαδιου Μήπως επειδή υπερασπιστήκαν την νομιμότητα; την γη τους ; που την καλλιεργούν και ζουν χρόνια τώρα από αυτή.

Καταγγέλλουμε την βιομηχανία διώξεων στο Αποπηγαδι και ζητούμε εδώ και τώρα να σταματήσει κάθε δίωξη . Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης με το χέρι στη καρδιά να αποδώσει δικαιοσύνη και όλες οι υποθέσεις που έχουν σχέση με το Αποπηγαδι να πάνε στο αρχείο .

Ζητούμε να γίνει ερεύνα σε βάθος, είμαστε σίγουροι ότι θα διαπιστωθούν πλήθος οι παρανομίες, από την εταιρεία . Είναι υποχρεωμένος ο υπουργός « να κάτσει στο σκαμνί » την εταιρεία Αιολική Μουσούρων που ευθύνεται για την καταστροφή στην περιοχή.

Καλούμε τα αρμόδια υπουργεία που φέρουν τεράστια ευθύνη για τις πράξεις της εταιρείας να σταματήσουν να αδειοδοτουν αυτό το είδος των εταιρειών που αυθαιρετούν δεν πληρώνουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα .

Αυτές οι ρουσφετολογικές αδειοδοτήσεις « τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα στα μάτια των πολιτών ακόμα και σε εποχή Τρόικας

ΠΑΝ-ΣΕΛΙΝΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

alfieristella@gmail.com

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολάκης: Αιχμηρό σχόλιο κατά της κυβέρνησης για την τροπολογία για τους τραπεζίτες – «Της διαπλοκής το κάγκελο!»

Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στην τροπολογία της...

Ντόναλντ Σάδερλαντ: Ο αγαπημένος αντιήρωας πέθανε σε ηλικία 88 ετών

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ, ο αγαπητικός της έβδομης τέχνης και της αντικουλτούρας, ο...

Μύκονος: Αστυνομικίνα με αδυναμία στη χλιδάτη ζωή φορούσε αλυσίδα που έκλεψε από κρατούμενη μετανάστρια

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η υπόθεση με γυναίκα αστυνομικό στη Μύκονο που...