15.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στο εθνικό πένθος

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στο εθνικό πένθος για τα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών και ακυρώνει όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, από σήμερα 24 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018.

Σε ένδειξη πένθους κυματίζει μεσίστια η σημαία στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας καθώς και στα κτίρια των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Επίσης, καλεί φορείς επιχειρήσεις και πολίτες να συμβάλλουν ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας, γάλα, χυμοί, νερό και βρεφικές πάνες.

Η συγκέντρωση τροφίμων για τους πυρόπληκτους θα ξεκινήσει από αύριο το πρωί (Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018) στα παρακάτω κτίρια:

Στο Ηράκλειο, στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Μάχης Κρήτης και Ελύρου γωνία. Στην Π.Ε. Λασιθίου στην αίθουσα «Αντώνης Στρατάκης», στο Διοικητήριο, οδός Πολυτεχνείου 1 Άγιος Νικόλαος.

Επίσης, αύριο θα ανακοινωθούν και τα σημεία συγκέντρωσης στις Π.Ε. Χανίων και Ρεθύμνου.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του για τα δεκάδες θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών, συλλυπείται τις οικογένειες των θυμάτων και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στα στελέχη της Πυροσβεστικής, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Εθελοντών που καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.   

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ