18.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Η πληροφορία για συλλήψεις των αγροτών από τα Χανιά η αφορμή των σφοδρών επεισοδίων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης | Βίντεο

Ημερομηνία:

Τα επεισόδια έξω από το Αγροτικής Ανάπτυξης, ξεκίνησαν από την πληροφορία για συλλήψεις αγροτών από τα Χανιά.

Πηγές του NEWS 247 αναφέρουν ότι στις 9 το πρωί, με εντολή του υπουργού κατέβηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκος Βάγιας, για να μιλήσει με τους αγρότες. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή έφτασε η πληροφορία για τη σύλληψη αγροτών και τον εγκλωβισμό οχήματος με ντομάτες από την αστυνομία. Ωστόσο επρόκειτο στην πραγματικότητα για αγρότη, που μετέφερε μανταρίνια για να τα μοιράσει.

Η σύλληψη, εξαγρίωσε τους αγρότες και κάποιος με ντουντούκα τους παρότρυνε να προχωρήσουν σε κατάληψη του υπουργείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Α.τ.Κ.” ο αγρότης με τα μανταρίνια από τα Χανιά είναι ο Νίκος Μπούρμπακης, που έχει πάρει την απόφαση αντί να δίνει το προϊόν του σε πολύ χαμηλές τιμές στους εμπόρους, να διανέμει δωρεάν τις ποσότητες που του μένουν αδιάθετες σε ιδρύματα αλλά και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Διαβάστε σχετικό θέμα ΕΔΩ.

Τελικώς οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αγροτοσυνδικαλιστές του ΚΚΕ και της ΝΔ, προσπάθησαν να λειτουργήσουν εκτονωτικά.

ddeee

Οι αγρότες άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες, σπάζοντας όλα τα τζάμια του πρώτου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια υπάλληλος που εργάζεται στο πρωτόκολλο του υπουργείου. Οι υπάλληλοι τρομοκρατημένοι ζήτησαν να φύγουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ανέβαλε το ταξίδι του για τη σύνοδο των υπουργών Γεωργίας και η χώρα θα εκπροσωπηθεί από τον ΓΓ Αγροτικής Πολιτικής κ. Χαράλαμπο Κασίμη.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=A4781xW3DuE”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ