17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκαν οι αγρότες στο Σύνταγμα

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Αντίστασης καταγγέλλει το χτύπημα με δακρυγόνα στο αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της “στο δίκιο αγώνα των φτωχομεσαίων αγροτών”.

 

Πιο αναλυτικά σημειώνει τα εξής:

Η φτωχομεσαία αγροτιά αντιμετωπίζει την απειλή ξεκληρίσματος με την επιβολή της νέας φοροληστείας απ’ το τρίτο μνημόνιο. Οι αντιστάσεις  που αναπτύσσει είναι απόλυτα αναγκαίες  και πρέπει να κλιμακωθούν και να μην είναι τουφεκιές στον αέρα όπως ουσιαστικά επιδιώκουν μια σειρά αγροτοπατέρες, ψεύτικοι φίλοι των αγροτών και όλοι αυτοί που δε τολμούν να έρθουν σε σύγκρουση με την αντιαγροτική πολιτική κεφαλαίου- κυβέρνησης και ευρωπαϊκής ένωσης.

Η πάλη των αγροτών αυτό τον καιρό μπορεί και πρέπει να γίνει σημαντικό κομμάτι της πάλης του λαού μας στην κατεύθυνση της ανατροπής της πολιτικής που οδηγεί μαζικά τον κόσμο της δουλειάς και του μόχθου στη φτώχεια, την ανεργία ( σε πόλεις και χωριά) και στην εξαθλίωση.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...