26.8 C
Chania
Friday, May 24, 2024

Η Πρωτοβουλία Αντίσταση για τον αγώνα των αγροτών

Ημερομηνία:

Η κυβέρνηση με τακτικισμούς προσπαθεί να μανιπουλάρει τη δίκαιη οργή του αγροτόκοσμου.
Σαν γνήσιοι υπηρέτες του κεφαλαίου και της ιμπεριαλιστικής τρόικα επιδιώκουν να λεηλατήσουν το πενιχρό εισόδημα της φτωχομεσαίας αγροτιάς μέσα από άγρια φοροληστεία. Ταυτόχρονα ανοίγουν δρόμους για τις μεγάλες αλυσίδες τροφίμων σαρώνοντας τη ντόπια παραγωγή (βλέπε υποδείξεις ΟΟΣΑ για γάλα).

Ο δίκαιος αγώνας των αγροτών είναι ο μόνος δρόμος που τους μένει προκειμένου να αποκρούσουν την πολιτική ξεκληρίσματός τους, γι’ αυτό είναι ανάγκη να έχουν τη συμπαράσταση όλου του κόσμου της δουλειάς.

Στο νομό μας αυτοί που εμφανίζονται σαν εκπρόσωποι των αγροτών οφείλουν να συντονιστούν για να γίνουν αξιόπιστοι και να συμβάλλουν στη μαζική κινητοποίηση του αγροτόκοσμου.

  • Όχι στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς
  • Όχι στη φοροληστεία  των φτωχομεσαίων αγροτών
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα (Δώρα) Αυγέρη στα Χανιά

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θεοδώρα (Δώρα) Αυγέρη    ( Σύμβουλος...

Άρθρο Πέτρου Μ. Βλαχάκη: Αναφορά στη Μάχη του Γαλατά το Μάιο του 1941

Του Πέτρου Μ. Βλαχάκη * Ένας μύθος διηγείται για τα...