16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Η Πρωτοβουλία Πολιτών γιορτάζει τον 1 χρόνο της

Ημερομηνία:

Τον ένα χρόνο από την ίδρυσή της συμπληρώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών «Πρώτα ο άνθρωπος» και το γιορτάζει την Παρασκευή 24 Απρίλη στις 8μμ στην πύλη Sabbionara

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

« Έχουμε γενέθλια λοιπόν.

Ένας χρόνος λειτουργίας, ένα κεράκι ελπίδας, συμμετοχής ,διαφάνειας και δημοκρατίας. Θα το γιορτάσουμε με μουσική από cd και βινύλια. Να γελάσουμε να χορέψουμε, να βρεθούμε ξανά μαζί. Στόχος να συναντηθούμε και, μέσα από μια επόμενη γενική συνέλευση, να χαράξουμε μια νέα αρχή. Να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας και να διορθώσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας, τόσο στο οργανωτικό μέρος ,όσο και ως προς την παρουσία μας στο Δήμο. Τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μέσα στο νέο και ελπιδοφόρο πολιτικό περιβάλλον, παρά τις δυσκολίες και τα ερωτηματικά που δημιουργούνται, αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την κίνησή μας να συμβάλλει στην ανατροπή των πολιτικών που διέλυσαν την Αυτοδιοίκηση και τις ζωές μας.
Παρόλο που (και τα δικά μας) οικονομικά είναι χάλια και υπάρχει ανάγκη να πληρώσουμε χρέη από την περίοδο των εκλογών, δεν θα έχουμε εισιτήριο εισόδου αλλά δύο κουτιά οικονομικής ενίσχυσης ώστε τα μέλη, οι υποψήφιοι και οι φίλοι της κίνησης μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά. Μαζί με τη μουσική θα έχουμε τσικουδιά , κρασί και μπύρες . Όποιος μπορεί και ισχυρίζεται πως έχει καλό κρασί ή τσικουδιά θα είναι ευπρόσδεκτα. Επίσης, ευπρόσδεκτη θα είναι οποιαδήποτε λιχουδιά μπορεί να συνοδέψει το ποτό (και τρώγεται με το χέρι).
Συντροφικά και ανθρώπινα να στοχεύουμε με τη στάση μας στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...