19.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Η πρώην υποψήφια βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος της “Ώρας Αποφάσεων” Χαρίκλεια Ντερμανάκη ζητωκραυγάζει για τις 1.000 υπογραφές και μιλά για “σιωπηρή πλειοψηφία”

Ημερομηνία:

Στον πρωτοπόρο ρόλο της παράταξης της “Ώρας Αποφάσεων” της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Άννας Διαμαντοπούλου στο ζήτημα της εκμίσθωσης των ιστορικών κτιρίων στο Λόφο Καστέλι για να μετατραπούν σε ξενοδοχεία αναφέρθηκε με σημείωμά της στην προσωπική της σελίδα η πρώην υποψήφια βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ κ. Χαρίκλεια Ντερμανάκη. Όπως αναφέρει, η συλλογή των 1.000 υπογραφών από πολίτες υπέρ των σχεδίων του Πολυτεχνείου Κρήτης αποδεικνύει ότι υπάρχει μία “σιωπηλή πλειοψηφία” που “δεν θα παραμένει για πολύ ακόμη σιωπηλή”.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Η #Ωρα_Αποφάσεων έσπευσε από την πρώτη στιγμή να δηλώσει δημοσίως τη στήριξή της στις επιλογές του Πολυτεχνείου Κρήτης για αξιοποίηση της περιουσίας του. Ακολούθησαν ΝΔ, ΔΗΣΥ Χανίων, Ποτάμι, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστές διαφόρων φορέων έσπευσαν να είτε υποκριτικά να αντιταχθούν στην αξιοποίηση είτε ευθέως να στηρίξουν τους καταληψίες.

Σε διάστημα 4 ημερών 1.000 χανιώτες ανταποκρίθηκαν και συνυπέγραψαν το κείμενο στήριξης που ακολουθεί. Εύγε στους εμπνευστές. Για να διαπιστώσουμε ότι η σιωπηλή πλειοψηφία δεν θα παραμένει για πολύ ακόμη σιωπηλή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στο κόστος στέγασης

ΗΕλλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωζώνη όσον αφορά στο κόστος στέγασης συνολικά...

Ηράκλειο: Την παρακολουθούσε συστηματικά μέχρι που την “πέτυχε” στο δρόμο…

Χωρίς τέλος τα περιστατικά ενδοικογενειακής βίας στην Κρήτη, που...

Σκρέκας: «Αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ανοιχτά της Κρήτης»

Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για...

Κρήτη: Στο Ηράκλειο η Σοφία, το διασημότερο ανθρωπόμορφο ρομπότ

Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής MRC (Minoan Robotsports Competition) που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο...