25.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Η πρώτη ανάρτηση Πολάκη μετά τη διαγραφή του: “Δεν σταματώ πάρτε το χαμπάρι! Μόνο ο λαός διαγράφει!!” – Τι σχολιάζουν οι “φίλοι” του

Ημερομηνία:

Στην πρώτη ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι “μόνο ο λαός διαγράφει”.

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

Για αυτην την τοποθετηση με διεγραψαν απο την Κοινοβουλευτικη ομαδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου εβαλε ποινη μισο μισθο ο Τασουλας!!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!

Στησιμο κανονικο!

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !

Μονο ο λαος διαγραφει!!

(Ειχα ετοιμασει αυτα για το βιντεο:

Η σημερινή μου παρέμβαση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που έρχεται να διαλύσει τον Τομέα της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης.

Τα βασικά σημεία των όσων είπα:

Σχετικά με το ζήτημα της επίταξης των γιατρών: Πάρτε πίσω το άρθρο

Απειλές αυτού του είδους και με το ιταμό ύφος του κ. Γεωργιάδη δεν περνάνε.

Το Σ/Ν που συζητάμε έχει ξετιναχθεί από τους φορείς που μίλησαν χθες. Δεν υπήρξε ένας να πει κάτι καλό. Κάνετε μια μεγάλη διοικητική αλλαγή η οποία θα αποσαρθρώσει το χώρο και βασικά θα αναιρέσει σε πάρα πολλούς τη δυνατότητα να επιλέξουν την οδό της θεραπείας και της απεξάρτησης και όχι της αποκατάστασης, της μείωσης της βλάβης και της ανοχής.

Στηρίξτε τα προγράμματα που έδωσαν ξανά ελπίδα σε χιλιάδες πρώην χρήστες και μην τα εξανδραποδίζετε με αυτό τον τρόπο.

Σχετικά με τα κίνητα που πρέπει να δοθούν στους γιατρούς:

Απαιτείται-και στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε καταλήξει σε αυτό-διπλασιασμός έως τριπλασιασμός των αμοιβών του υγειονομικού δυναμικού.

Κάντε τα διάφορα κίνητρα πιο μεγάλα και με χαμηλότερο συντελεστή ώστε να μην παίρνει τα μισά η εφορία. Διαφορετικά ότι και να ανακοινώνετε δεν μεταφράζετε στην πράξη σε οικονομική ενίσχυση.

Και μη μας πείτε δεν υπάρχουν χρήματα. Υπάρχουν αλλά είναι πολιτική επιλογή σας να δοθούν αλλού και θα σας πω ένα παράδειγμα:

Δεν είναι δυνατόν να δίνετε για ενεργειακή αναβάθμιση ενός ΚΥ, 600 με 800 τετραγωνικών μέτρων, 1.755.000 €. Γκρεμίστε το και με αυτά τα λεφτά σας χτίζω εγώ δυο!

Για το ΚΥ Φιλιατρών μιλάω.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας στα Σφακιά, που ήταν 400 περίπου τετραγωνικά μέτρα, το χτίσαμε με 560.000 € μαζί με τον εξοπλισμό.

Χαρακτηριστικά του κλίματος και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση:

  • Γιατρέ τι όνειρο είχες δει με τόν κασελακη? Έχεις ένστικτο
  • Παυλάρα, όλοι τους και μόνος σου, βάλε για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ξεβρωμισει το κόμμα απ’ το Αμερικανακι που μας φορτωσατε!!!
  • Όταν ο κλόουν που το παίζει υπουργός είπε τους γιατρούς καφρους δεν είδα κανένα να κλαιει..Μέγα λάθος Κασελακη..
  • Μην σε απασχολεί αυτοί χάνουν η δε Λινού να κλαίει για την συμμορία Μητσοτάκη όχι για σένα και αν είναι τόσο ευαίσθητη να μην πολιτευτεί ξανά . Ο δε Στέφανος να του πεις ότι εσύ έχεις εκλεγεί απ’ τον λαό και αυτός απ’ τα μέλη και αν δεν σε θέλει να μείνει με τον Σπηλιωτόπουλο να δείχνουν τα σπίτια τους στο Κολωνάκι στον Λιάγκα . Εμείς σε θέλουμε όπως είσαι τίμιος. Προχωρα
  • Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθεντος..
  • Τελικά όσοι είπαν ότι ήρθε ο Κασσελάκης για να διαλύσει το σύριζα βγήκαν αληθινοί…
  • Βάλε για πρόεδρος,στο λέγαμε τόσος κόσμος..τώρα θα γίνει το μαγείρεμα όπως πρέπει..
  • Η αρχή του τέλους του Κασελάκη.
  • Παύλε ,εσύ τον στήριξες τον Κασελακη,αυτός σε διαγράφει.Εσυ είσαι από τους λίγους που κάνεις αντιπολίτευση, οι άλλοι χαϊδεύουν την δεξιά.Καταφερε τελικά ένας Άδωνης να σας διαλύσει.Και τώρα τι;Ο Κασελακης δεν με ξανάβλεπει χωρίς εσένα.
  • Και πάλι παραπλανάς τον κόσμο. Δεν διαγράφτηκες για την τοποθέτηση, αλλά για τον τρόπο που μίλησες στη συνεργάτιδα του Γεωργιάδη. Στο είχαμε πει πολλοί, μαχαλομαγκα, ότι θα έρθει και η σειρά σου από αυτόν που κουβαλησατε. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Τσίπρας, το έκανε ο άσχετος με την Αριστερά Κασέλ. Ας πρόσεχες όταν τον προμοταριζες με νύχια και με δόντια και νόμιζες ότι θα τον έχεις του χεριού σου.

Σε δεύτερη ανάρτηση την οποία υπογράφει ο “βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ” αναφέρει:

Λοιπον…

Πρωτον:

Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαριζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ουτε πρωην ουτε νυν!

Δωσαμε ψυχή ,κόπο και εργο και το 15-19 και απο το 19 μεχρι σημερα και ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΩ !

Ο λαος αποφασιζει ποιον διαγραφει απο βουλευτή και τα μελη του κόμματος απο μελος του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Δευτερο :

Οσο περναει η ωρα τοσο φαινεται το στησιμο με τα ψευτικα δακρυα και τη «συγγνώμη» εκ μερους μου (!!!) απο τη Λινου που εδωσε την πασα και εκτος και εντος..

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

Να κλαιει η Λινού για αυτα που κανει ο Μητσοτακης και ο Αδωνης στην δημοσια υγεια και ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «μπουλινγκ» σε μια μετακλητη του Αδωνη που κοροιδευε οση ωρα μιλουσα με ειρωνικα χαμογελα,υποτιμητικές γκριματσες και χειρονομιες απαξιας!!

Τριτο :Αυριο στην επιτροπη θεσμων και διαφανειας θα εχω μια καινουργια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα κανει ΠΑΤΑΓΟ!!!

Παυλος Πολακης
βουλευτης Χανιων
μελος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΟΜ Σφακιων.
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...