10.8 C
Chania
Tuesday, January 20, 2026

Η Ρωσία προσανατολίζεται στην ακύρωση των πτήσεων προς Ελλάδα μέχρι τέλος Ιουλίου

Ημερομηνία:

Δεν είναι καλά τα μαντάτα από τη Ρωσία. Η Ρωσία προσανατολίζεται στην ακύρωση των πτήσεων προς Ελλάδα μέχρι τέλος Ιουλίου.

Έτσι θα αναγκαστούν οι τουρ οπερέιτορς να μεταφέρουν κρατήσεις για αργότερα εντός του 2020 ή για το 2021 με τους ίδιους όρους (+-2/3 μέρες λόγω πτήσεων).

Παρόμοια είναι η κατάσταση και με Ουκρανία, καθώς έχουμε ακυρώσεις πτήσεων μέχρι τα μέσα Ιουλίου και μεταφορές για αργότερα.

Φαινεται πλέον πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και ίσως πάρει παράταση η ακύρωση πτήσεων. Θα υπάρξουν εξελίξεις από τις Ελληνικές υγειονομικές αρχές, μέχρι τέλος του μήνα, καθώς περιμένουμε να προσθέσουν στην λίστα κάποιες επιπλέον χώρες που θα επιτρέπεται να πετάξουν προς Ελλάδα.

Μέχρι τώρα οι κρατήσεις που υπάρχουν και δεν έχουν αλλάξει είναι:

Κρήτη

Εσθονία 01/07, Λιθουανία 04/07, Λετονία 05/07, Ρουμανία 07/07,

Ρόδος

Λιθουανία 04/07 ,Ρουμανία 07/07,

Πελοπόννησος

Λιθουανία 04/07 ,Λετονία 05/07

Κέρκυρα

αναμονή για πτήσεις από Ρωσία ακύρωση προγράμματος από Ρουμανία & Ουκρανία

Χαλκιδική

αναμονή για πτήσεις από Ρωσία

cretalive.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγροτικό: Πού οδηγεί το… δημοσιονομικό μπλόκο στο διάλογο και τη λύση

Μετά από την άκαρπη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών με τον Πρωθυπουργό μεγαλώνει...

Έκθεση Ζωγραφικής της Βάσως Μυλωνογιάννη στα Χανιά

Καθώς ολοκληρώνεται ένας κύκλος φιλοξενίας σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών στην...